Защо Орешарски не подава оставка? (вместо виц на деня)

OFFNews 18 юли 2014 в 11:01 32877 2

Пламен Орешарски

Докато цяла България очаква оставката на премиера Пламен Орешарски, започнаха да се появяват все повече версии за изчакването и забавянето от негова страна – някои сериозни, други – не толкова.

Според НЕ!Новините причината за това Орашерски още да не е подал оставка е, че я е депозирал в КТБ.
Ето и целият текст на НЕ!Новините:

МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - Премиерът Пламен Орешарски обяви, че е съгласен да подаде оставка другата седмица, но я е депозирал в КТБ и няма как да я изтегли оттам.

В момента банката е затворена, а квестори извършват преглед на документацията, която все още не е изчезнала като шепа кламери в дома на разпилян човек.

Оставката бе поискана вчера от БСП, които вече твърдят, че никога не са подкрепяли правителството и че то е проекция на ДПС.

"Депозирах я срещу кредит на доверие с много изгодна лихва" - вайкаше се министър-председателят, докато финансовият министър Чобанов надуваше бузи като бебе, което всеки момент ще се разреве.

Предвижда се заради това да се гласува закон за КТБ, обезпечаващ глупостта на политическия ни елит, а оставката да бъде внесена по план в деловодството на Парламента през идните месец-три.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!