Заведенията на ски център Банско ще осигуряват храна за вкъщи

OFFNews 24 март 2021 в 17:17 2330 0

На територията на ски център Банско са отворени следните заведения, които издават храна и напитки на шубер (take away): Бла Бла, Бъчвите, 180, Етно, както и алпийските барове на Шилигарника и Бъндеришка поляна, съобщи Иван Обрейков, маркетинг директор, „Юлен“ АД.

По този начин осигуряваме храна и топли напитки за скиорите. Спортът в планината укрепва здравето, но напомняме, че трябва да се спазва установеният ред, както и всички указания на здравните власти. Навсякъде са разположени указателни табели и дезинфектанти. При възникнали въпроси, всеки може да се обърне към служителите на „Юлен“ АД.

Ски център Банско ще работи до 11.04.2021, през цялата пролетна ваканция на учениците. Условията за зимни спортове по пистите са отлични, благодарение на обилните снеговалежи, които продължават и днес. От 01.04.2021 г. влизат в сила и намаленията на лифт картите, като цените за децата са най-сериозно редуцирани. Въпреки ограниченията, въведени от 23 март, в Банско има варианти за приятно прекарване, вкусно храна и здравословен спорт. Хотелите работят при ограничен капацитет, а храната се доставя до стаите. Освен това в курорта работят много ресторанти и механи с доставки по домовете или издават храна на шубер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови