След Надал, Кириос отстрани и Вавринка

OFFNews 01 март 2019 в 13:03 1487 0

Австралиецът Ник Кириос продължава със страхотното си представяне на туринра в Акапулко. След като във втори кръг обърна Рафаел Надал, тази нощ 72-ят в световна ранглиста Кириос се справи и със съпротивата на Стан Вавринка с резултат 7:5, 6:7(3), 6:4.

Първият сет отиде на сметката на австралиеца след като успя да направи пробив в 12-я гейм. Във втората част Вавринка успя да пробие за 5:4, но когато трябваше да затвъри пробива и да спечели сега, се пропука и Кириос успя да изравни. В последвалия тайбрек швейцарецът не остави шанс на съперника си, печелейки със 7:3 точки и прати срещата в решителен трети сет. В него Кириос спечели подаването на съперника си в петия гейм. До края на срещата пред Вавринка не се откри възможност за връщане на пробива и загуби с 6:4.

Съперник на австралиеца на полуфиналите ще бъде Джон Иснър. Американецът заби 38 аса и надделя над осмия в схемата Джон Милман  със 7:6(2), 6:7(4), 7:6(4). Другата полуфинална двойка е Александър Зверев - Камерън Нори. Зверев елиминира Алекс де Минор след победа в два сета 6:4, 6:4, а Нори изхвърли МакКензи МакДоналд също в два сета - 6:3, 6:2.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!