Радост за феновете на тениса, "Уимбълдън" пряко в родния ефир

OFFNews 22 юни 2017 в 23:01 2010 0

Повече тенис фенове в повече държави от когато и да било ще могат да наблюдават на живо перлата в короната на Големия шлем – „Уимбълдън“, благодарение на Евроспорт.

За пръв път медията ще излъчи надпреварата в 34 държави, сред които ексклузивно на няколко ключови пазара като България, Белгия, Холандия, Румъния, Русия и Швеция, предоставяйки възможност на феновете да следят на живо мачовете на своите национални любимци, сред които и Григор Димитров.

Наред с обширното покритие на турнира по Евроспорт 1 и Евроспорт 2, абсолютно всички мачове от всеки един корт ще бъдат достъпни на Eurosport Player. Това означава, че феновете ще получат над 250 часа живо покритие от кортовете, достъпни от всяко устройство, независимо къде се намират.

За да направи преживяването за привържениците на тениса още по-вълнуващо и интригуващо, Евроспорт ще излъчи във всичките 34 държави и квалификационната надпревара от Роухямптън, която започва от понеделник (26 юни), седмица преди мачовете от основната схема на турнира.

Глобалният посланик на Евроспорт и седемкратен шампион от Големия шлем Матс Виландер отново ще води своя студийна програма от централния корт на SW19, която ще включва интервюта с големите победители и загубили. Наред с това, в предаването „Денят на Матс“ Виландер ще предоставя на милионите фенове своите интересни гледни точки и задълбочени анализи.

Евроспорт отчете 20,7-милионна аудитория пред телевизорите по време на финала на „Аустрелиън оупън“ между Роджър Федерер и Рафаел Надал. Това направи двубоя най-рейтинговия тенис мач в историята и второто най-гледано спортно събитие в ефира на Евроспорт за всички времена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови