Прогонете студа и махмурлука с най-горещите тенисистки

OFFNews 01 януари 2018 в 08:46 7031 0

Елитът на женския тенис често радва почитателите си с атрактивни кадри по бански от плажовете, където топсъстезателките са на почивка или учавстват във фотосесии.

Повечето тенисистки не прекрачват границата на фината еротика, но някои като украинката Елина Свитолина отидоха през 2017 година по-далеч и публикуваха и кадри без горнища, но трябва да уточним, че става въпрос за фотосесия, а не за обикновено посещение на пясъчната ивица.

Рускинята Елена Веснина показа по-консервативен вкус с фото от Малдивите. През годината тя и партньорката й на двойки Екатерина Макарова постигнаха най-големия успех в кариерата си, като спечелиха Уимбълдън.

Испанката Гарбине Мугуруса също триумфира на Уимбълдън и дори успя за кратко да стане номер 1 в света. Тя също зарадва почитателите си с кадри по плажно облекло.

Изкусителна визия демонстрира и чехкинята Каролина Плишкова, която стартира сезона в Бризбейн, където също като нашия Григор Димитров спечели преди година. Любопитното е, че Каролина има близначка Кристина, която също играе тенис и е много по-смела извън корта от нея.

Всяко изброяване на тенисистки по бански би било непълно без два от най-актуалните секссимволи в женския тур - рускинята Мария Шарапова и канадката Южени Бушар. Профилите на двете в социалните мрежи изобилстват от въздействащи кадри.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!