Новата номер 1 в тениса разкри как всички мразят Шарапова

OFFNews 08 октомври 2017 в 15:49 14880 2

Симона Халеп става утре новата номер 1 в женския тенис. Румънката говори пред телевизия в родината си за своите конкурентки, като естествено не пропусна да коментира Мария Шарапова.

"Никога не съм имала комплекси в отношенията си с нея", започна Симона, "Просто не ми харесва стилът ѝ на игра. Шарапова е единствената тенисистка, с която никога не съм говорила. Но тя не общува с никого", уточни румънката.

На турнира в Пекин тази седмица Халеп постигна първа победа в кариерата си над Маша. Шарапова има 7 успеха над Симона.

Новата номер 1 обаче загуби днес финала в Пекин. Невероятната серия на Каролин Гарсия продължава и французойката взе титла във втора поредна седмица.

Тя победи Симона Халеп с 6-4 7-6(3).  Шампионката Гарсия ще направи скок от 5 позиции и ще е под №10 в седмичната класация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

08.10 2017 в 21:51

Бе, май не е само тя. Изкилиферчили са се глобалистично, и нямат никъв шанс да разберат руснаците, еле па рускините.
Сега, Шарапова също се държи американистично, поне официално. В интервюта де, аз друго не знам, че и такова мярнах веднъж, и случайно. А тя все пак, не само си говореше с някого от тениса:)
Завист, бате, завииист ...:) Нека се гърчат:)

8931

1

AnderXale

08.10 2017 в 20:05

Тая не само, че е грозен гном, ами е и супер долно. Толкова няма нищо позитивно в живота си, че не спира да хейтва Маша. Няма такава злоба...