Григор Димитров си пожела удар на рекордьора Надал

OFFNews 22 април 2017 в 22:00 2482 0

Григор Димитров даде интересен отговор на въпроса удара на кой съперник би искал да открадне, ако има възможност. Българинът си пожела удара на Рафа Надал.

"Иска ми се да имах форхенда на Надал. С този удар той изкарва на няколко крачки извън корта, с което си отваря много пространство.“, призна Григор Димитров.

„Колкото до това как поддържам баланса, когато играеш доста мачове и влезеш в добър ритъм, забравяш за всичко останало – каза българинът, "През последните седмици изиграх доста двубои и нямах време за почти нищо останало.

Тренировъчният ми режим, заниманията на корта и пътуванията се смесват в едно, но след като всичко това приключи, е хубаво просто човек да може да се отпусне и да се подготви за следващия двубой.“

Междувременно Рафаел Надал стигна до защита натитлата си от „Мастърс 1000” турнира в Моако. Испанецът се наложи с категоричното 6:3, 6:1 над Давид Гофен след близо час и половина игра.

На финала в неделя Надал, който е в преследване на рекордна 10-та титла в турнира, ще срещне сънародника си Алберт Рамос-Виньолас. Левичарят играе 11 финал тук!

Ако спечели в неделя, Рафа ще добави 29-и трофей от „Мастърс 1000” сериите и общо 70-и в кариерата си. Евентуална титла ще бъде и под №50 за Надал на червени кортове.

Надал, Григор Димитров и най-добрите в тениса може да гледате по каналите Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2. Повече информация ще намерите ТУК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови