efbet подарява 28 ракети на влюбените в тениса

OFFNews 08 февруари 2021 в 13:02 6460 0

Една от най-успешните бетинг компании в България - efbet, стартира тематична игра във връзка с провеждането на турнира от Големия шлем Australian open (8-21 февруари).

Тъй като февруари е и месецът на любовта, българският букмейкър, който наскоро отбеляза 30 години присъствие на пазара, тематично подарява 28 тенис ракети HEAD от висок клас.

Играта се провежда във Facebook профила на букмейкъра, а периодът на играта съвпада с датите на турнира.

Във връзка с месеца на любовта е помислено и за двата пола, както за силния, който най-често се асоциира със спортните събития и залагания, така и за нежния пол, като ще бъдат разиграни 14 мъжки и 14 дамски ракети.

Пълните условия на играта може да видите в страницата на efbet, където на 25 февруари ще бъдат обявени и спечелилите, или тук.

През януари efbet стартира и нова мащабна рекламна кампания "До всеки истински играч, стои друг играч" с едни от най-разпознаваемите лица в България.

Като генерален спонсор на родното футболно първенство efbet Лига и редица други спортни федерации и отделни състезатели, очаквано операторът е избрал български спортисти и звезди.

Главни действащи лица в 40-секундното рекламно видео и цялостната комуникация са популярния модел Николета Лозанова и футболистите на Левски Николай Михайлов и Валери Божинов.

Кампанията, започнала с тийзър, е дело на една от най-успешните творчески агенции "Saatchi & Saatchi", а последвалите коментари и отзвук в интернет пространството са доказателство за големия интерес и качеството на продукцията, която предизвиква позитивно, шеговито и мотивиращо въздействие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови