Бащата: Григор има желязна психика, но е непостоянен

OFFNews 22 август 2017 в 10:19 6211 1

Снимка WSOpen

Проблемът на Григор Димитров е в непостоянството, хората бъркат, че той има нестабилна психика. Това заяви неговият баща Димитър Господинов пред камерата на bTV. Таткото е първи треньор на звездата и в момента е на турнир в Сливен с водения от него тим на Хасково.

"Нещата са прости. Трябва да дойде момента. Да повярваш в себе си. Трябва да следваш тактиката, да имаш търпение. Търпението, което и Григор усети в Синсинати. Въпросът е сам да усеща нещата, когато ги усети, оттам нататък, аз знам какво може той”, твърди Димитър Господинов.

„Григор има желязна психика. Само хора, които не познават могат да твърдят обратното. Малцина обаче са наясно какво означава да водиш живот като един от голямото тенис семейство”, категоричен е бащата.

Чул се с Григор веднага след мача. Заедно със съпругата Мария, от която Гришо е наследил красотата, засега нямат планове да пътуват за Откритото първенство на САЩ. Както обикновено, ще стискат палци за него пред телевизора. И ще държат под ръка мобилните си телефони.

„Уморих се от път. Докато беше малък Григор, пътувахме много и бях навсякъде с него. И сега, ако ми звънне, тръгвам веднага”, откровен е Господинов. Единственото, за което се моли на Господ е синът му да е здрав: „За всичко останало си има правилен момент”, твърди той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови