Жената, пребита пред дъщеря си, иска мъжът й да бъде освободен

OFFNews 13 март 2024 в 09:12 5421 10

Бобов дол

Снимка Стопкадър, FB/ Забелязано в Бобов дол

Жената, чиято дъщеря засне как баща й пребива майка й, иска съпругът й да бъде освободен. 

Пред Bulgaria On Air битата обясни, че не се е случило нищо кой знае какво и такива проблеми има във всяко семейство. Тя е категорична, че никога няма да подаде жалба срещу него. 

Майката на потърпевшата, която качила видеото в социалните мрежи, обясни пред Нова тв, че дъщеря ѝ е зависима от мъжа, който системно я тормозел. Жената уточнява, че след побоя, заснет на клипа, внучката ѝ звъннала по телефона. Тя опитала да се свърже с дъщеря си, но не усдпяла. 

"Детето ми изпрати клипа и беше написала "Виж". В момента, в който отидох в жилището, зет ми беше доста агресивен. Помолих го да напусне, тъй като жилището е на дъщеря ми и е предоставено от мен. Той си събра багажа и излезе. Не мога да разбера защо дъщеря ми не иска да подава жалба. Според мен е зависимост, той знае как да я манипулира. Искам да я остави на мира и тя да живее спокойно”, разказа майката на пострадалата.

Според майката на мъжа обаче тормоз и насилие е имало, но от жената към мъжа.

„Случаят не е такъв, какъвто ги описват. Скарали са се, в клипа е заснето само той как я удря, но всъщност версията е, че тя му е посегнала с нож и е искала да го намушка в корема. Той никога не я е бил”, добавя свекървата. 

Той беше задържан в София след 24-часово издирване. Предстои да му бъде повдигнато обвинение.

Съпругата му е подавала жалба срещу него през 2019 г. И тогава сигналът бил за побой. Впоследствие обаче жената се отказала от показанията си и по случая не е било образувано досъдебно производство. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12073

10

Панелен земеделец

14.03 2024 в 09:46

Колега Джедев, разбира се, че "не значи, че жените трябва да се маризят".
Но - може да не съм го написал ясно - съпругът, за когото пиша, не я е докосвал и с пръст. Научи се да готви и чисти - вместо нея. Колкото малките знаят за ред, морал и българщина - от него е. Вместо малко благодарност, че свободното й време наистина се трансформира в суперлично, тя (с мама) си е подготвяла плановете.
Мисълта ми беше, (както и с #MeToo), че у нас "нещо" се прави като опре до кокала, но и се прави урбулешката. По-католици сме от Папата.
Ако без жалби, полиции, 112 и т.н., можеш с едно единствено медицинско да пратиш мъжа в списъка на осъдените насилници, спукана ни е работата. Но, мисля, това няма и да прекрати домашното насилие.

900

9

stix

14.03 2024 в 09:45

Жената си го каза -така им харесва-така живеят и ще живеят.Предполагам,че дъщерята е получила порция бой от майка си.Не ми става ясно,и не разбирам защо държавата се занимава с тях?Същото като случката в Стара загора.Шум,вопли,късане на ризи и рев.Какво се оказа-медийна постановка.Не могат да намерят съд и съдия който да поеме фалшивото дело.Днес жената казва пред света:нищо не се е случило.Държавата и казва :не ,ще живееш така както кажем ние.А,сега де!Кво праим,а!!!

14469

8

случайно прочетох

13.03 2024 в 18:17

Ще повторя вчерашния си коментар:
"ГоУем мъж, бе? И кучето блее? И полицията и прокуратурата блеят?
А п@тката, спаринг партньор, възпитава момиченце....."

Майката смята, "че не се е случило нищо кой знае какво и такива проблеми има във всяко семейство".


Подобни примати няма да възпитат читаво поколения.

345

7

Джендо Джедев

13.03 2024 в 16:44

Панелен земеделец,


Колега, това, че има свинщини и от двете страни не значи, че жените трябва да се маризят.

22548

6

dolivo

13.03 2024 в 15:24

да си е опичал акъла преди това

малките деца имат нужда от майката и няма закон дето да не е замислен предимно за тая защита

тези неща са много трудно за доказване, освидетелстване, и накрая пак приоритет е майката с презумпция заради децата

жените предпочитат да тормозят чрез лъготене и инсценировки

мъжете предпочитат да тормозят чрез бой, заплахи и отричане

12073

5

Панелен земеделец

13.03 2024 в 13:28

Сигурно има нужда от поправки в стари закони, но нормално ли е: съпругата на наш познат извън Сф, с 3 малки момичета и властна майка, го награби, след като починаха родителите му. Оказва се, че си извадила медицинско в което пише "синини от удар с тъп предмет". Няма обаждания до 112, няма подадени жалби в Полицията. Няма свидетели.
Той ми каза, че "Закона предвижда без свидетели само с нейна декларация и тя имаше противоречия, но съдията позволи да ги отстранят".
Той, горкият, търчи на 3-4 места да изкарва пари, възпитава малките с любов, грижа и спокойно обясняване какво-що се прави/или не. Не го е очаквал...
Сега тя ще го направи "насилник", иска развод по негова вина после, взима си децата и издръжка 950 лв., утре сигурно и на къщата му ще посегне.
Нормално ли е това?

900

4

SVDragunov

13.03 2024 в 13:07

Уж "пребита", а нищо й нямало...Прави ли ви впечатление, че напоследък - а и въобще - родната ни "демократична" журналистика дава гласност само на женската страна?!

400

3

демотиватор

13.03 2024 в 11:18

Не щяла да подава жалба, "нищо кой знае какво" и т.н.
Садо - мазо, може би... ?!

345

2

Джендо Джедев

13.03 2024 в 09:48

"Пред Bulgaria On Air битата обясни, че не се е случило нищо кой знае какво и такива проблеми има във всяко семейство. Тя е категорична, че никога няма да подаде жалба срещу него."

Ето това е може би основния проблем с домашното насилие. Той може да се реши само с излизане от спарената атмосфера на патриархата и "традиционните ценности". Тая патка щом си мисли, че такива работи стават във всяко семейство, ясно в каква среда е била възпитавана. Дано поне дъщеря й разбере колко свинско е всичко това.

900

1

stix

13.03 2024 в 09:40

Убий ма-убичам тъ!Накрая хлапето е виновно.Има ли свекърва резултата е този.Но има и една друга истина.Медиите трескаво търсят хранителна среда за да се развиват.Затова всяка новина се използва.Бабата я видяхме :оскубани вежди,нарисувани с молив.Татуирана.Е,на каква ви мяза,ама честно!
 
X

Да помогнем на украинските деца!