Затворник в отпуск брутално изнасили жена

OFFNews 09 март 2020 в 11:55 4671 3

21-годишният Кристиян Б. от Девня е бил привлечен към наказателна отговорност за извършено брутално изнасилване и блудство с млада жена, съобщиха от прокуратурата. Срещу него са били повдигнати две обвинения.

На 5 март 21-годишният Кристиян бил пуснат в домашен отпуск от управата на варненския затвор, където на 28 януари започнал да изтърпява поредната си присъда за грабеж в съучастие за срок от 1 година. До 28 януари той търпял предходна ефективна присъда за кражба и грабеж.

В нощта на 5 срещу 6 март той попаднал в компания в дома на своя позната от Девня. Там била и пострадалата 32-годишна жена, която познавала домакинята от дом за сираци, където израснали двете.

След употреба на алкохол възникнал скандал. Разправията била потушена от полицейски екип, дошъл на място по сигнал. Малко след това пострадалата си тръгнала от дома на познатата си. С нея излязъл и лишеният от свобода Кристиян.

В двора на бившата професионална гимназия по химия в Девня Кристиян изнасилил жената брутално, извършил и блудствени действия с нея, като през цялото време й нанасял удари по лицето и цялото тяло. След това зарязал жертвата си в двора на училището.

Жената потърсила помощ в къща, близо до изоставената гимназия. Дошлият полицейски екип я намерил в тежко състояние – дезориентирана и обезобразена.

Пострадалата е разпитана пред съдия. Насилникът е върнат във варненския затвор. Действията по разследването на бруталното сексуално насилие продължават под ръководството на прокурор от Териториалното отделение в Девня на Районната прокуратура във Варна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4642

3

ctef

09.03 2020 в 13:24

Инжекцийка от доктор Менгеле!

15509

2

Бухльо

09.03 2020 в 13:18

А, до живот, та да го храним. Обмяна на опит в Китай.

14469

1

случайно прочетох

09.03 2020 в 12:59

Сега до живот или да чакаме следващата жертва?