Заловената с канабис 25-годишна полицайка остава в ареста

OFFNews 31 януари 2023 в 20:32 4798 4

Полиция

Снимка OFFNews

Полицайката е заловена миналата събота около 14 ч.

Районният съд в Разлог уважи искането на прокуратура и наложи мярка за неотклонение "задържане под стража" на 25-годишната полицайка, заловена с 475 грама канабис.

От показанията на свидетелите по делото е установено, че миналата събота около 14 ч. полицайката е карала колата си на пътя от Симитли към Разлог. В района на бензиностанция тя е спряна за проверка от полицейските служители.

При проверката е открит черен найлонов плик под кората в багажника, върху джантата на резервната гума. В него били поставени два по-малки плика с канабис. 

Полицайката първо е търсила съдействие по телефон от колега, за да узнае причината за спирането и за по-бърза проверка, а след това е спредала ключа за автомобила на бившия си съпруг. 

Според днешното решение на съда, налице е реална опасност обвиняемата да мотивира някои от лицата, които предстои да бъдат разпитани като свидетели, да дадат недостоверни показания.

Определението на Районния съд в Разлог подлежи на обжалване пред Окръжния съд в Благоевград, в случай на жалба делото е насрочено за 7 февруари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-970

3

Със сигурност е.

1236

2

БотоксПутю

31.01 2023 в 21:20

Искам да видя снимка на полицайката. Любопитен съм дали и тя е със силиконови джуки като онази, занесла стълбата на изрода, убил двете момичета на бул. Черни връх.

865

1

Constanza

31.01 2023 в 20:57

Има известна разлика между "заловена с канабис" и "заловена с половин килограм канабис".