Quantcast

Във ВСС още не знаят кой снася информация на Борисов

OFFNews Последна промяна на 15 януари 2016 в 08:02 3575 11

Снимка БГНЕС

Соня Найденова

Членовете на Висшия съдебен съвет все още не знаят кой вътрешен човек информира и праща СМС-и на премиера Борисов.

Това заяви Соня Найденова от ВСС в коментар пред Нова телевизия за вчерашното съобщение, което премиерът изпрати на председателя на ВКС Лозан Панов.

СМС-ът гласи "Лозан Панов отново предложи да ви викаме във ВСС по записа на двете каки. Не го приехме" и е изпратен от Борисов до Панов като препратено съобщение.

Навярно премиерът го е получил от някой от членовете във ВСС, но самият Борисов не отговори на въпроса кой е неговият информатор.

След като Панов показа СМС-а във ВСС се появи премиерът, който не е бил поканен и извикан.

Етичната комисия при ВСС ще предложи проверката по скандала "Яневагейт" да бъде прекратена, защото в нея не са установени нарушения. От разговорите на "двете каки", както премиерът Борисов ги нарече, стана ясно, че премиерът има свой човек във ВСС.

Според членовете на Етичната комисия Владимира Янева и Румяна Ченалова, както и всички споменати от тях членове на съвета - Ясен Тодоров, Димитър Узунов и Милка Итова, не са извършили нарушения.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.01 2016 в 17:44

Наши хора на италиански се превежда КОЗА НОСТРА

15.01 2016 в 11:04

Хахахахаха, сега повечето от ВСС се ядосват, че не са изпратили те този смс. И на следващите заседания ще завалят смси от всичките, как тъй някой ще му ближе задника на мутрата, а другите - не? Някой ще ги изпревари, ще вземе по-мазно парче от баницата....... Глей ся кво става.......

15.01 2016 в 10:35

Борисов има възможност да задейства отнемане на магистратските права, на магистрата пратил тази SMS измама.

15.01 2016 в 10:26

какво се правят на ощипани във ВСС? Янева го каза, че на среща за уточвяване е поканена от Д. Узунов - член на ВСС. Ерго, има основателни подозрения, че това е човека изпратил смс-а.

15.01 2016 в 10:08

Някой пише в множествено число, лично наклонение "да ви викамЕ във ВСС" и "не го приехмЕ", но в същото време бил извън този ВСС? Може би докато го е писал е бил навън в коридора...? Дори и една книжка да си прочел няма да посмееш да ръсиш подобни нагли нелепости... Вече се съмнявам, че тиквата е прочел дори Винету до края...

15.01 2016 в 09:50

Нищо чудно да е точно Соня Найденова.

15.01 2016 в 09:38

Всеки нормален човек незабавно би си подал оставката.От тия лайна изгазване няма - само омазване.Иде време разделно.Долу мафията и нейният флагман - арогантната мутра ББ.Да се засрамим,българи,да не търпим повече престъпниците.

15.01 2016 в 08:48

Без значение КОЙ точно снася на Б.Б. - всички в тоя ВСС са боклуци независимо че се изживяват като МАСТИТИ СЪДИИ -МЪДИИ

15.01 2016 в 08:39

Хора държавата се разпада, убийци ходят по улиците, полицията ги лови онези ги пускат. До кога щя ни лъжат и ще си траем ...

Във враца човешкия живот се оценява на 5 години ?

КТБ мина, сега ще има нова пролет на протестите.

15.01 2016 в 08:39


Яневагейт: Борисов купил къща в Барцелона за 1,5 млн. евро на своя метреса
Данни за търговия с власт, кариерно израстване срещу секс, незаконни доходи и данъчни престъпления на премиера лъснаха в нов запис от Сезон 2
В. Я.: Факт е, че към определени жени има и положително отношение. От тия, с които е бил.

Неизвестен Мъж: Сигурно.

В.Я.: Така е, ся, има една, на която и купи къща в Барцелона за милион и половина евро! Има една друга, тя ходи в „Шервиньо“, забраих й името как се казваше, която беше на един негов много близък приятел от „Котараците“ жена. Как се казваше не мога да се сетя в момента. Както и да е. Тя му беше протокол.

Мъж: Ъ-хъ.

В.Я. Ииии… Макар че тоя му беше много близък приятел той се залюби с нея, ма в смисъл, не знам после какво стана, в смисъл още ли са заедно, разделиха ли се, нямам представа. Не мога ти кажа кво стана.

Мъж: (въздиша).

В.Я. Но към нея определено имаше отношение, в смисъл, не му беше като за едното чукане.

Мъж: Да. (въздиша).

В.Я.: За сметка на това за Мая бяха разбрали половин София.

Мъж: Ъ-хъ.

В.Я.: Което е страшно неприятно да ти кажа.

Р.Ч: Ужасно.

В.Я.: Все пак


https://bivol.bg/badapples-talking-13.html