Цацаров: Няма съмнение, че Росен Ангелов е убиецът от Нови Искър

OFFNews 11 януари 2018 в 17:45 14017 2

"За прокуратурата не съществува съмнение, че извършителят на шесторното убийство в Нови Искър е Росен Ангелов и че той се е самоубил", заяви днес главният прокурор Сотир Цацаров по време на изслушването си на заседание на Вътрешна комисия.

По думите му в публичното пространство са били изнесени множество версии "от хора, които са експерти, и от такива, които твърдят, че са експерти".

"Задават се много въпроси, но съпоставката на фактите и на целия доказателствен материал не опровергава тези два извода“, коментира главният прокурор, цитиран от "Фокус".

"Шесторното убийство и последвалото самоубийство на Росен Ангелов в Нови Искър, защото за нас то не подлежи на съмнение, се разглеждат в едно цяло", пък заяви вчера шефът на следствието и зам.-главен прокурор Борислав Сарафов на брифинг в Съдебната салата.

Тогава стана ясен и мотивът за жестокото престъпление, отнело шест човешки живота. Освен, че е бил отхвърлен любовник, причината за разрива в отношенията му с Кети Кюхова е, че той е искал от нея да му даде кодовете за алармата и ключове в някои от домовете на богати хора, които тя е почиствала, а той искал да ограби.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

11.01 2018 в 23:26

Не те ли мързи да бълваш непрекъснато глупости?
Айде покажи тогава Единствените Истински Доказателства, щом Ти Ги Имаш, да опандизват истинския убиец, и случаят да приключва.
Аман от кухи кречетала, зАеби!
 
X

Да помогнем на украинските деца!