Прокурорският син излиза на свобода срещу гаранция от 3000 лв.

OFFNews 20 февруари 2024 в 16:32 1091 1

Михайлов

Снимка БГНЕС

Васил Михайлов

Прокурорският син Васил Михайлов от Перник излиза на свобода срещу гаранция от 3000 лв., след като Софийският районен съд промени мярката му за неотклонение постоянен арест.

Тя му бе наложена по обвинение за отправяне на заплаха с убийство. 

СРС не откри процесуални нарушения по делото.

По време на днешното заседанието по делото двамата адвокати на Васил Михайлов поискаха отвод на наблюдаващия прокурор, но съдът не уважи искането им.

През декември м.г. Софийската районна прокуратура внесе в Районен съд – Перник обвинителен акт срещу сина на прокурора Бисер Михайлов за закани за убийство, отправени към бившата му приятелка.

Васил Михайлов е подсъдим за 8 престъпления - за нанасяне на средна телесна повреда на трима души, лека телесна повреда по хулигански подбуди на други двама, за хулиганство и за закана с убийство срещу бившата си приятелка Боряна.

В края на 2023 г. се разбра, че и арестът не го е усмирил. Сбил се с арестанти, подпалил одеяло в килията и счупил преграда по време на свиждане. Заради поведението си е преместен от затвора в Кюстендил в Софийския.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1650

1

ob1

20.02 2024 в 17:58

"Васил Михайлов е подсъдим за 8 престъпления - за нанасяне на средна телесна повреда на трима души, лека телесна повреда по хулигански подбуди на други двама, за хулиганство и за закана с убийство срещу бившата си приятелка Боряна"

Е защо го пускате тогава?!? На тоя боклук мястото му е или в пандиза, или в гроба.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика