Пиян пациент преби доктори и охранител, крещейки: Майка ви да.., помияр, боклук, нещастник

OFFNews 25 май 2017 в 10:07 5474 3

Пиян пациент преби доктори и охранител, крещейки: Майка ви да.., помияр, боклук, нещастник

Пиян пациент преби доктори и охранител в болница в Бургас. 22-годишният Кирил от София е нанесъл удари с юмруци и крака на охраната в МБАЛ „Бургасмед“ ЕООД и на още четирима души, двама от които доктори. 

Според показания на свидетели Кирил буйствал в стаята, в която бил настанен. Обърнал леглото и започнал да крещи: „Ще ви набия!“, „Ще ви убия! Ще ви намеря, знам къде живеете!“ , „Какви сте вие? Ще ви убия, пак ще се върна! Знаете ли кой съм аз?“, „Майка ви да, помияр, боклук, нещастник!“, „Ще ви убия! Махнете се от тук, какво като съм пиян? Да не мислите, че не мога да ви набия?“. 

Предстои Районна прокуратура – Бургас да поиска постоянното задържане на мъжа. 

„Според мен тази агресия се дължи на голямото количество алкохол, което е изпил. Най-вероятно е употребил и наркотици”, на мнение е д-р Александър Серафимов. Пред Нова тв той разказа, че първоначално пияният изпаднал в безсъзнание. След като направил опит да го прегледа, Кирил скочил на бой. 

След като лекарите не са успели да се справят с агресивния пациент е повикана охраната на болницата. Охранителят е със счупен нос и насинено око. Предстои да му бъде направена операция. Има проблем и с крака и тепърва ще се установява дали има разкъсани връзки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

3

Стефан

27.05 2017 в 02:38

А подготвени срещу зачестилите такива - няма(((
Прощавай, имаше съседна статия - там дописах.

23293

2

Стефан

27.05 2017 в 02:32

Не може. Ако имаш време - погледни някой учебник по съдебна психиатрия, и отделно - по съдебна медицина.
Понякога тъкъв не можеш да го спреш с дублет 13 нули от упор, макар че това прави тичащ глиган на парчета.
Преди няколко години един такъв, 50 кила с мокри дрехи, осакати четири качулки с бронежилетки, докато го хващаха. Баща ми имаше белег на долната устна от ритник. От труп, с брадва в главата. Преди да го ритне, дълго го псувал, а тате може и отличник, ама нали млад лекар - не съобразил, и отнесъл. А тате беше безобразно як човек.
Мъжката горила е слаботелесен първокласник, в сравнение с такова чудо. То не чува, не вижда, принципиално не усеща болка, и не възприема препятствията. Може да марширува с вдигане на колената срещу стената, без да забележи че те вече са счупени. Може да счупи ръцете си над лактите, биейки с юмруци на фаянсови плочки отдавда пръснало се коте. Или дете, или тебе. Може изобщо да не забележи електрошокер с нови батерии, или белезници от бодлива тел.