Отново отложиха делото за хулиганство срещу Сидеров

Владислава Тричкова Последна промяна на 23 февруари 2015 в 10:46 4152 10

Делото срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров, който отговаря за хулиганство и посегателство срещу полицай, беше отложено за пореден път. 

Днес Софийският градски съд (СГС) не даде ход на делото, защото съдът трябва да призове и да разясни на всички полицаи, които са присъствали на инцидента на летище Варна в началото на 2014 г., че могат да се конституират като граждански ищци и частни обвинители. 

Всъщност до това решение се стигна след като Софийският апелативен съд (САС) реши, че двама от засегнатите полицаи - Недко Недев и Милен Кателиев, трябва да бъдат конституирани като граждански ищци. Следователно шанс за подобно решение трябва да се даде и на останалите участници в екшъна на летище Варна. 

Голяма част от свидетелите, които бяха редовно призовани на днешното дело, не се явиха в съда. 

Недко Недев и Милен Кателиев присъстваха в съдебната зала. 

Лидерът на "Атака" не се яви в съдебната зала.

Делото е отложено за 23 март от 10:00 часа. 

Припомняме, че в началото на 2014 г. срещу лидера на "Атака" бе повдигнато обвинение за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда на полицай. Боят на летището беше предшестван от скандал в самолета между Волен Сидеров и други пътници.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.02 2015 в 14:45

Няма ли най-после руската УРОСПИЯ СидероФ да бъде осъден (ефективно) за хулиганство? Какъв е тоя съд, каква е тази прокура-тура и какви са пак тези "гнили ябълки"?????? Шибнете го 5 години в дрънголника за да му уври празната кратуна!

23.02 2015 в 14:37

Сега е моментът, когато започна дело срещу Волен Сидеров за нанасяне на лека телесна повреда на полицай във Варна и непристойно поведение срещу дипломатическо лице, съдът да поиска и започне процедура за отнемане на българското гражданство на Волен Сидеров и експулсирането му от страната за тероризъм.

Сега е моментът да му се отнеме българското гражданство за национално предателство!

ОТНЕМАНЕТО НА БЪЛГАРСКТО ГРАЖДАНСТВО НА ВОЛЕН СИДЕРОВ веднъж завинаги ще оттърве Българския парламент от унизително присъствие на един перманентно надрусан от страх национален предател.

Основания за съда има предостатъчно: нагли опити за отклоняване на България от цивилизационния й избор – ЕС и НАТО и силовото й присъединяване към чуждата на българския манталитет и интереси Евразия, демонстративно поругаване на европейските символи, когато си позволи да изхвърли от парламента знамето на ЕС, лобиране в полза на икономическите и политически интереси на чужда държава-ЮП и Белене, опити за силово проникване и превземане на сгради на държавни институции – МС, за което всеки друг гражданин би бил веднага арестуван и прибран (в затвора или в лудницата), изземане функциите на държавни институции като полиция и армия – блокиране на улици, спиране на граждани и принуждаване да му показват личните си документи, поругаване с фашистки сборища на святи за българската памет места като паметника Левски, целенасочен стремеж за усложняване на дипломатическите отношения между държави- партньори в ЕС( публичното малтретиране на френския културен аташе във Варна и расистки обиди на брюкселската администрация), проповядване по национални електронни и печатни медии, в разрез с българската конституция, на етническа омраза и разпалване на етнически и религиозни конфликти ( организиране на побоища около джамията в София)….все действия , отговарящи на децифиницията за тероризъм, която освен лишаване от гражданство предполага и ЕКСПУЛСИРАНЕ на лицето.

Крайно време е да се започне такава процедура !!!

23.02 2015 в 13:08

Засега цъкайте минусчета. Като ви дойде призовката, ще цъкате с език.

23.02 2015 в 13:03

От началото на годината 7306 български граждани са получили повиквателни за явяване във военните окръжия по местоживеене, става ясно от отговор на депутатско питане на министъра на отбраната Николай Ненчев, цитирано от агенция БГНЕС. Справката е изготвена от Централното военно окръжие и според нея за по-малко от месец и половина са изпратени толкова "повиквателни заповеди", колкото са получили запасняци за цяла година през 2011, 2012 и 2013 години.

През миналата година има почти троен ръст на връчените повиквателни и те са 19 168 души. От отговора на министъра става ясно, че териториалните структури за водене на военен отчет в страната връчват повиквателни заповеди на запасни с подходяща подготовка и възраст.

Целта на процедурата е от списъците да отпаднат хора с негодност за военновременна служба, такива, които са извън страната, навършили пределна възраст за служба, починали, актуализация на адресите и т.н. Според справката на Централно военно окръжие в последните десет години най-много "повиквателни заповеди" са били връчени през 2004 г. – 42 847.

23.02 2015 в 12:45

Делото не знам ама освидетелстването що го отлагат вече 20 години?

23.02 2015 в 12:35

... ей, мноо Интересно!!!

... ПОЛИЦАИТЕ, КОГАТО БИЯТ ГРАЖДАНИ СА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ! и се ползват със СЛУЖЕБНИ ПРАВА!

... а Служителката на хуйлото като ги бие тях ИЗВЕДНЪЖ СЕ ОКАЗВАТ ГРАЖДАНСКИ ИЩЦИ???

хахахахахахахахахаха

(СГС - дресирсни пуделчета!)

хахахахахахахахаха

23.02 2015 в 12:15

Сайдер Ага от русофилистическата хунта Аатаклъшъсъ

23.02 2015 в 11:43

Малко ми е жал за хейтърите, но ще го преживея.))))))

23.02 2015 в 11:32

За държавна измяна не трябва ли да се намира безсрочно в ареста? И да е винаги на разположение...

23.02 2015 в 11:27

За хулиганство или за държавна измяна трябва да бъде съден на първо място путинисткият проводник Сидеров? Прокуратурата трябва да отговори на този въпрос.