Отложиха делото срещу гръцкия студент, прегазил ученичка в Пловдив

OFFNews Последна промяна на 07 май 2015 в 10:39 2267 2

Отложиха делото срещу гръцкия студент Христос Боскос , който на 19 май 2014 г. блъсна ученичка в Пловдив, съобщава Агенция "Фокус". 

Заседанието се отложи заради здравословни проблеми на съдията по делото Тотка Спасова, която е в болница. Датата за следващо заседание все още не е определена. 

На Боскос е повдигнато обвинение за нанасяне на средна телесна повреда на 16-годишната Катерина Матеева. След инцидента момичето се придвижва трудно, а също така е претърпяла и няколко операции. 

На предишното заседание бе поискано назначаването на повторна съдебномедицинска експертиза на пострадалата. Тази експертиза обаче може да промени квалификацията на терминологията по делото за нанесената й телесна повреда и от средна тя да бъде определена като тежка телесна повреда.

На заседанието през февруари родителите на Катерина предявиха иск за над 12 000 лева. Според тях делото отдавна трябваше да е решено.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.05 2015 в 11:43

Victimized,

Затова трябва да вземем нещата в наши ръце. Като увиснат няколко политика, съдии, прокурори, кметове, общински съветници и полицаи по стълбовете и дърветата, тогава съдийски боклуци, като тази със звучното, градско име Тотка Спасова, ще започнат да си вършат работата.

07.05 2015 в 10:50

Е то момчето явно има пари , трябва да изяснят цената със съдията и им трябва повече време да се договорят как да извъртят делото . С това темпо много бързо ще се разнесе слуха , че в България имаш ли пари можеш да си правиш каквото си искаш , и ще се напълним с всякаква сволоч ....