Изправят пред съда баща, блудствал с 14-годишната си дъщеря

OFFNews 24 януари 2018 в 14:53 10735 0

Изправят пред съда баща, блудствал с 14-годишната си дъщеря

Мъж от София ще бъде изправен пред съда по обвинения за блудство с 14-годишната си дъщеря. От Софийската районна прокуратура съобщиха, че обвинителният акт е внесен в сряда, а предвид високата обществена опасност на деянието, мъжът е с постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Случаят е от април 2017 г. в къщата, която 14-годишното момиче живеело заедно с майка си, баща си и брат си. Четиримата обитавали първия етаж от жилището, което се състои от кухня, баня и две спални.

На 2 април 2017 година около 23.00 часа момичето легнало да спи при майка си и брат си в една от стаите. Малко след като заспала, в помещението влязъл биологичният ѝ баща, който започнал да извършва блудствени действия с детето. 14-годишното момиче се събудило и извикало на висок глас към майка си, след което обвиняемият напуснал спалнята.

Около 23.30 часа същата нощ бащата отново влязъл при дъщеря си и продължил да извършва действия на удовлетворяване половото си желание.

Последвал скандал между момичето, майката и бащата, при който мъжът ударил съпругата си, а 14-годишното момиче отишло във 2 Районно управление. Там тя разказала за случилото се и още същата нощ двете с майка й били настанени в кризисен център в гр. София.

Веднага обвиняемият е задържан, а а по случая било образувано досъдебно производство.

Разследването е приключено под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура, като на 24.01.2018 г. е внесен обвинителен акт срещу мъжа за извършено от него престъпление по чл. 150, ал. 1 НК (блудство).

Предвид високата обществена опасност на деянието и дееца, на В. е определена мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Предстои делото да бъде насрочено за разглеждане в Софийски районен съд. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!