Иво Прокопиев ще съди за клевета Карадайъ, Цонев, Хамид и Анастасов

OFFNews 11 февруари 2022 в 10:18 2666 2

Бизнесменът Иво Прокопиев ще съди четирима депутати от ДПС. По повод на безпрецедентните медийни атаки от различни представители на ДПС в последните седмици, и особено в последните дни, завеждам серия дела за клевета срещу народните представители Мустафа Карадaйъ, Йордан Цонев, Хамид Хамид и Станислав Анастасов. 

Това се казва в съобщение от Прокопиев. Срамно е народни представители да се крият зад депутатския си имунитет и да използват парламентарната трибуна и достъпа до националните медии за разпространяването на клевети и очевидни лъжи. Затова призовавам господата Карадайъ, Цонев, Хамид и Анастасов, ако са толкова ербап, да се откажат от имунитета си на народни представители и да опитат да докажат в съда абсурдните си твърдения, пише Прокопиев.

Той припомня, че за подобни твърдения вече е осъдил "вестниците „Уикенд“, „Всеки ден“, два пъти „Телеграф“, три пъти Николай Бареков, веднъж сайта му bnews, издателя на „ПИК“ Недялко Недялков солидарно със сайта му, както и бившия председател на Комисията за финансов надзор и Българската банка за развитие Стоян Мавродиев".

Не разбирам подхода на ДПС и намирам за абсолютно недопустимо, една партия, която има претенциите да е социална и либерална, да игнорира интересите на своите избиратели и да се противопоставя по такъв директен начин на желанието на цялото общество за законност и справедливост, завършва съобщението си до медиите Иво Прокопиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews