Иван Гешев: Борбата с битовата престъпност е приоритет на държавата

OFFNews Последна промяна на 14 февруари 2020 в 17:58 1731 1

"Борбата с битовата престъпност вече е приоритет на държавата”, обяви главният прокурор Иван Гешев на среща с представители на местната власт в Самоков. Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов посетиха града след проведена специализирана операция срещу битовата престъпност.

В срещата участваха още окръжният прокурор на София - Наталия Николова, районният прокурор на Самоков - Ваня Панева и директорът на Областната дирекция на МВР - Николай Спасов.

Главният прокурор заяви, че в града има проблеми с битовата престъпност и трябва да се работи в тази посока. И добави: "Това добро взаимодействие, което имаме на централно ниво, може да изградим и на местно. Защото няма как да се решат проблемите в един град, ако няма съдействие от местната власт".

В хода на специализираната операция срещу битовата престъпност в Самоков са проверени 961 лица. Разкрити са престъпления, свързани с притежание на наркотици, причиняване на смърт на животни, както и кражба.

Иван Гешев отбеляза още, че само на 14.02.2020 г. прокуратурата и МВР са провели операции срещу битовата престъпност в три области - София, Монтана и Пазарджик.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16101

1

order

15.02 2020 в 12:50

Е ТЕ ТАКА Е ПРИ БАЙХОЙЯ И ВРЪЗКАТА МУ С ГЕШЕФФ както пита Президента ......
Нощен обир и на бензиностанция в Стара Загора


“Въоръжен обир и във Враца.....”
https://www.segabg.com/category-bulgaria/vuoruzhen-obir-i-vuv-vraca .....
И В СОФИЯ......
http://epicenter.bg/article/Nov-vaorazhen-grabezh-v-Sofiya/206616/3/0 .........

Колко подли са тези пущиняци ! Докато другарят Гешев с каскета мачка приватизаторите и битовата ... използват намалението да обират банки, каси и де що видят с пари!