Диана Димитрова показа нови снимки след насилие. Твърди, че се вижда грайфер от обувка

OFFNews 16 март 2023 в 15:42 4964 2

Снимка Диана Димитрова/Фейсбук

По повод появилите се спекулации по случая и опитите за манипулация на фактите съм длъжна да покажа още едно доказателство за упражненото върху мен насилие, написа актрисата Диана Димитрова във Фейсбук и публикува две нови снимки, на които се вижда насиненото ѝ лице.

"Публикувам за първи път тази снимка, която е част от Съдебно медицинска експертна справка № П-19/2023г. по описа на ВМА и цитат от преписката РБ Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023", написа актрисата в социалната мрежа.

"Действително в настоящия казус се установява, че по тялото на Диана Димитрова има причинени мекотъканни травми - оток и кръвонасядания в областта на лява предно - странична част на лицето и лява раменница", пише в преписката, твърди актрисата.

"Казано с по-прости думи, травмите от побоя са видни. Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата. Като актриса участвала в множество български и чуждестранни продукции, знам каква е разликата от сценичен грим и истински травми. Гримът се измива, а истинските травми остават видими и невидими белези за цял живот", написа актрисата в профила си във Фейсбук.

На 28 ноември миналата година актрисата от сериала "Откраднат живот" Диана Димитрова разказа за насилие по време на снимки, като впоследствие намекна, че обвиненията ѝ са насочени към екранния ѝ партньор в "Откраднат живот" Юлиан Вергов. На 20 декември тя даде показания по случая пред СДВР.

Вчера Вергов наруши дългото си мълчание и обяви, че Димитрова е изпращала текстови и гласови съобщения на дъщеря му каквито "никой родител не би искал да види в телефона на 15-годишното си дете". Малко по-късно Димитрова обяви, че ще съди Вергов за клевета.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1005

2

Mariana Lazova

16.03 2023 в 18:25

Tazi jena tarsi mediino vnimanie i populyarnost.Jalka rabota!

14048

1

voododoll

16.03 2023 в 15:58

Ако мъж, 80-90кг, като Вергов, изрита жена в лицето, така че да се отпечата грайфер, вярвайте ми няма да е само драскотина.

Тая се чуди как да се изкара жертва, и ще стане като с Амбър Харт, само ще и излязат кирливите ризи на показ!