13 г. затвор получи жена за убийство на пенсионер

OFFNews 27 октомври 2020 в 11:20 1656 0

Тринадесет години затвор при строг режим на изтърпяване получи жена за умишлено убийство на пенсионер.

Пострадалият живеел сам в къщата си в с. Мламолово, община Бобов дол. Човекът поканил на гости двама негови приятели, с тях дошла и жената, с която по-рано се договорили за предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане.

Когато гостите му се разотишли, мъжът предложил на подсъдимата да остане. Изпитият алкохол направил пострадалия агресивен, заканвал се да бие. Накрая дал два лева на жената за билет и й казал да си ходи.

Подсъдимата се ядосала, че трябва да напусне къщата посред нощ, при това без да е получила договорените 20 лв. за сексуални услуги, хванала нож и намушкала мъжа. Човекът успял да стане от леглото и сам извадил ножа от раната. Изплашена от случилото се, жената избягала навън.

На следващата сутрин бездиханното тяло на пострадалия било открито от негов приятел. Пристигналият на място лекарски екип само констатирал смъртта.

От заключението на съдебномедицинска експертиза става ясно, че нанесеното на мъжа прободно-порезно нараняване в гръдния кош предизвикало масиран кръвоизлив, последван от остра сърдечно-съдова недостатъчност. Това довело до смъртта на пострадалия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews