Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Logitech сменя дизайна, продуктите ѝ стават Logi

OFFNews 10 юли 2015 в 14:55 3955 2

Продуктите на глобалния технологичен производител с родина Швейцария Logitech вече ще се продават с нов бранд - Logi. Това оповести самата компания на официалния си сайт.

Компанията, която произвежда компютърни клавиатури, мишки и колони, смята, че технологиите са навсякъде около нас, дори и в дрехите, затова думата „tech” вече не казва нищо съществено.

Като се замислим това е много вярно, тъй като най-бързо развиващата се таксиметрова услуга обективно погледнато се предлага от технологична компания. Технологична компания движи и една голяма хотелска услуга. Технологиите отдавна са се обвързали и с храненето ни.

Самата компания няма да промени името си, то ще си остане Logitech. С ново лого ще излизат продуктите ѝ, при това след известен преходен период. Неговата продължителност не е уточнена.

Новото лого ще замени старото, което вече е на 34 години. Нового носи всички белези на компания от 21-ви век - по-закръглени букви, цветни фонове, малка заглавна буква.

И все пак подобно преименуване не е ново явление в технологичния бранш. Преди години Стив Джобс прекръсти Apple Computer на по-семплото Apple.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!