Зетят на Шойгу лайкна пост в Instagram против войната и предизвика скандал в Русия

На критика на последователка мъжът на Ксения Шойгу отговаря: Да бе, забравих да питам Z-добитъка

OFFNews 25 февруари 2023 в 21:14 10798 4

Снимка

Фитнес-блогърът Алексей Столяров и дъщерята на Сергей Шойгу - Ксения.

Зетят на руския министър на отбраната Сергей Шойгу Алексей Столяров лайкна в Instagram антивоенен пост на журналиста Юрий Дуд, обявен в Русия за чуждестранен агент и предизвика скандал в кремълските кръгове. След като историята започна да се разраства и медиите й обърнаха внимание, Столяров започна да отрича, че е харесал публикацията на Дуд.

Лайкът на Столяров, който е женен за дъщерята на военния министър Сергей Шойгу Ксения, се появи под публикацията на Дуд в Instagram, посветена на годишнината от нахлуването на Русия в Украйна. Дуд, който има собствен авторски канал в YouTube с 10,3 милиона абонати и близо 2 милиарда общ брой гледания нарече случващото се „кървава и безсмислена война, отприщена от Путин и неговия антураж“. А зетят на Шойгу хареса това.

Малко по-късно харесването изчезна, а самият Столяров написа в Instagram, че „нищо не е лайквал“. „Не позволявайте да ви манипулират с помощта на фотошоп. Прегръщам ви всички“, написа той. Това можеше да мине, ако по-рано, след като една от последователките му в Instagam го нагруби и разкритикува, не я беше обидил в лично съобщение, казвайки и буквално: „Да бе, забравих да питам Z-говедата. Върви на фронта, а не ми … тука“.

Изданието „Полигон.медиа“, откри, че по-рано Столяров е лайкнал и други два поста в профила на Дуд. Единият е под интервю с режисьора Александър Молочников, а вторият под интервю с главния редактор на „Новая Газета“ Дмитрий Муратов.
Масло в огъня наля и основателят на ЧВК „Вагнер“ Евгений Пригожин, който и без друго е в конфликт с тъста на Алексей Столяров. Приятелски на "Вагнер" медии и канали, знаейки за конфликта на Готвача на Путин с Шойгу поискаха от Пригожин коментар.

„Не го знам какъв е тоя блогър Столяров, никога не съм гледал предаванията му. Но щом може да отправя момичетата на фронта, явно е много голям началник, едва ли не най-големият. Но мога да дам инструкции какво трябва да се направи. Трябва да се залови Столяров и да го доведат при мен. Аз мога да го обуча само за 6 седмици, а понеже самият аз съм Z-говедо, ще му помогна да се поправи, като го изпратя на бойни действия. Аз не разбрах съвсем първата част на въпроса, но тъй като там имаше въпрос: „Да му го на…каме или да не му го начук..ме“, преди това може да му го на…каме““, заяви Пригожин по адрес на министерскя зет.

Докато Русия воюва срещу Украйна, зетят и дъщерята на Шойгу пускат картинки и забавни клипчета с еротичен привкус от Обедините арабски емирства. Част от тях разпространи близкият до Пригожин телеграм канал Grey Zone.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10212

4

Човека

26.02 2023 в 03:52

Иконата за лайк в Русия трябва да изобразява затворническа решетка.

205

3

REXX

26.02 2023 в 02:41

Браво на Столяров. Много добре им е отсипал на Z блядовете. Може да е скатал от армията , благодарение на тъста си , ама поне не е лицемер и има куража да им каже истината в очите. Между другото Шойгу е по-положителен герой от урода Пригожин. Шойгу изпълнява заповеди , а Пригожин и е там по желание за да задоволява садистичните си желания и събира уроди от кол и въже да избиват украинците. Пригожин е също доказан педофил и рецидивист. Типичен герой на Руский Мир.

345

2

Джендо Джедев

25.02 2023 в 23:10

Хахахахаха! Псетата продължават да се джафкат. Само въпрос на време е да се сръфат.

А иначе тия двамцата на снимката си живеят царски докато Z-добитъкът наторява украинските черноземи... :D Русский мир!

2099

1

Mateevk

25.02 2023 в 21:34

До какво ниво паднаха само.