Зеленски се обърна на руски към руснаците: Колкото повече тича между бункерите си Путин, толкова повече ще губите вие

OFFNews 24 юни 2023 в 20:01 13727 3

Снимка Офис на президента на Украйна

Володимир Зеленски

"Днес е ден, в който определено не трябва да има тишина. И определено е нужно лидерство. Днес светът видя, че господарите на Русия не контролират нищо. Нищичко. Просто пълен хаос. Пълна липса на всякаква предвидимост. И това е на руска територия, която е пълна с оръжие". Това заяви в събота вечер президентът на Украйна Володимир Зеленски по повод на събитията в Русия.

Светът не трябва да се страхува. Знаем какво ни защитава. Единствено нашето единство. Украйна определено ще може да защити Европа от всякакви руски сили - и няма значение кой ги командва. Ние ще я защитим. Сигурността на източния фланг на Европа зависи само от нашата отбрана. И затова всяка проява на подкрепа за нашата защита е подкрепа за вашата защита, за всички вас в свободния свят.

Ще го кажа на руски. Човека от Кремъл явно много го е страх и сигурно се крие някъде, не се показва. Сигурен съм, че вече не е в Москва. Звъни някъде си, иска там нещо ди... Той си знае от какво се страхува, защото той сам я създаде тази заплаха. Цялото зло, всички загуби, цялата омраза - той сам го разпространява. И колкото повече тича между бункерите си, толкова повече ще загубите всички... всички вие, свързани с Русия.

Какво ще правим ние, украинците? Ние ще защитим страната си. Ще защитим свободата си. Няма да мълчим и няма да бездействаме. Знаем как да побеждаваме - и това ще се случи. Нашата победа в тази война ще бъде еднозначна.

А какво ще направите вие?

Колкото по-дълго вашите войски останат на украинска земя, толкова повече разрушения ще донесат на Русия. Колкото по-дълго този човек е в Кремъл, толкова повече бедствия ще има.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10298

3

AntiZ

25.06 2023 в 08:23

Тролче, изпусна една буквичка и се издаде. И азбука сме ви дали, и не се научихте да пишете грамотно. Даваме им, тролче! СъвеЦско оръжие, с което да ви мачкат по кацапските главици.

5330

2

deyan_h

25.06 2023 в 01:16

Ъъъ.
Да се възползва. Дайте му пари, за да сё възползва.....

22548

1

dolivo

24.06 2023 в 20:11

Да се възползва и да изтласкат агресора бързо бързо.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика