Willis Tower в Чикаго и общината в Лос Анджелис ще бъдат осветени в цветовете на знамето ни

OFFNews 27 февруари 2024 в 17:51 1235 1

Willis Tower

Снимка GettyImages

Една от най-знаковите сгради в Чикаго – Willis Tower, ще бъде осветена в цветовете на националното ни знаме по случай 3 март- Денят на освобождението, съобщи генералният консул на България в Чикаго Светослав Станков. Общината на Лос Анджелис (City Hall) също ще грейне в бяло, зелено и червено, написа във Фейсбук страницата си Генералното консулство на България в Лос Анджелис.

Дипломатът ни в Чикаго отбелязва, че инициативата се реализира за втора поредна година в резултат на отличното сътрудничество между Генералното консулство в Чикаго и екипа на компанията собственик на сградата.

Цветовете на българското знаме ще осветяват сградата от залез слънце до 23:00 часа местно време на 3 март, неделя. Построена през 1973 г. и висока 442.3 м, Willis Tower държи рекорда за най-висока сграда в света 25 г.

Инициативата на генералния консул на България в Лос Анджелис Бойко Христов се реализира за трета поредна година, като сградата ще се освети в 18:30 часа местно време и ще остане в цветовете на трибагреника ни през цялата нощ.

"Екипът на Генералното консулство и Българското училище "Св. св. Кирил и Методий" в Лос Анджелис ще ви очакват в 18:30 ч. в Gloria Molina Grand park между улиците N Broadway и N Hill St, откъдето сградата се вижда централно", отбелязват от дипломатическото ни представителство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

345

2

Джендо Джедев

28.02 2024 в 09:54

А на нашите "освободители" в какъв цвят ще греят сградите? Oh, wait, те ни обявиха за неприятелска държава щото не им се радваме на свинщината, която започнаха срещу един друг народ, който също имат наглостта да наричат "братски". Пък и в Чикаго има много българи, избрали Америка за свой дом. При "освободителите" никой не ще да ходи. :D
 
X

Да помогнем на украинските деца!