Втора красавица поиска да е президент на Русия

OFFNews 30 октомври 2017 в 20:24 4691 3

Катя Гордон

Журналистката Екатерина Гордон стана втората жена, обявила намерение да се кандидатира за президент на Русия в изборите през март догодина.

Тя каза, че иска да използва изборите за кампания в защита на правата на самотните майки и децата.

Според редица опозиционни активисти Кремъл има намерение да насити предизборната кампания с кандидати, които да отвлекат вниманието - така се стимулира по-висока избирателна активност и се провокират разделения в редиците на несистемната либерална опозиция.

Очаква се президентът Владимир Путин да се кандидатира в удобен за него момент и да спечели, но той още не е потвърдил намеренията си, отбелязва Ройтерс.

37-годишната Гордон е майка на две деца, работи като телевизионен и радио водещ и твърди, че ще бъде независим кандидат.

Тя каза, че никога не е гласувала, но се е разочаровала както от либералната опозиция, така и от прокремълските политици.

"Разбрах, че всички се хранят от една хранилка", заяви Катя Гордон.

Тя твърди, че не е съгласувала кандидатурата си с Кремъл и че има личен опит за проблемите, с които се сблъскват руските жени, защото има собствена юридическа фирма.

Неотдавна намерение да се кандидатира обяви и друга, по-известна рускиня - 35-годишната опозиционна журналистка Ксения Собчак.

Ксюша Собчак обяви, че предлага на либералните избиратели, недоволни от управлението на Путин, алтернатива, която те да подкрепят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

3

Стефан

30.10 2017 в 21:12

Бе, не съм сигурен. Кучето сигурно ще го дисквалифицират, щото е по-тежка категория. То гледа умно, и знае кога да мълчи - веднага ще го хванат че мисли, и ще го изпъдят.

23293

1

Стефан

30.10 2017 в 20:47

И тука из целия фризьорски салон настъпИ въргал, фръкнА силикон, и се поля перхидрол.
Глупости, Кремъл им бил виновен. Никакъв Кремъл не може да измисли чак па толкова идиотични персонажи от дъното на кретенизма и гламура. Кой прави рейтинг, кой някой лев, кой си мери силикона с другата кранта. Или както там казват една за друга тия зад гърбовете си.