US телевизия обяви Клинтън за мъртва, лекарят на Хилари пусна подробности за здравето й

OFFNews 15 септември 2016 в 05:40 8341 4

Американска телевизия обяви по погрешка, че Хилъри Клинтън е починала. По-късно ABC 7 се извини за огромния гаф. Лекарят на кандидата за президент на демократите съобщи, че Клинтън има "незаразна бактериална пневмония" и  се лекува с антибиотици. 

„Добър вечер, аз съм Сандра Букман. А аз съм Джо Торес. Започваме с извънредната новина за смъртта на Хилари Клинтън. Докторът на Хилари Клинтън току що съобщи, че е поставил диагноза "пневмония" на кандитата за президент на републиканците”, започнаха новините на тв канала. 

Водещият се обърка, докато съобщава новината за здравословния проблем, който не позволи на Клинтън да остане за цялата церемония за годишнината от 11 септември в Ню Йорк. 

Клинтън е здрава и годна да служи като президент на САЩ, възстановява се от бактериална пневмония, която не е заразна, според своя лекар д-р Лиза Бардак, се казва в разпространено от щаба на Демократическата партия писмо за състоянието на Хилъри, съобщи Ройтерс. Бардак заявява, че холестеролът и кръвното налягане на Клинтън с в норма, няма признаци за проблеми със сърцето. Тя взима Clarinex за алергията си, добавка на витамин В12 и Coumadin против образуване на съсиреци в кръвта. През декември 2012 г. Хилъри Клинтън падна в дома си и получи сътресение. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10538

4

Black Hex

15.09 2016 в 17:29

29 август 2016г. някъде в в демократична америка с най-свободна преса на тоя свят.
"Dr Drew's show cancelled after he claims Hillary Clinton is suffering from BRAIN DAMAGE while speculating about her 'dangerous' health"
Един въпрос за здравето на цитирам от форума: "ДЪРТАТА ВЕЩИЦА" и си аут барабар с предаването си!

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3759132/Dr-Drew-Call-end-5-year-run-HLN-month.html?ito=social-twitter_dailym ailus

13546

2

BARAСK OBANANA

15.09 2016 в 09:41

Няма да е голяма загуба. През нейният живот колкото вреди е направила и са загинали хиляди души.

77927

1

El Commandante

15.09 2016 в 09:35

За света като цяло ще е добре бабичката да пукне...

 
X

Да помогнем на украинските деца!