Украйна засне за Коледа тийзър на караоке-комедията ''Погребението на Путин''

Орестович и компания събират средства за заснемането на пълнометражна лента

OFFNews 06 януари 2023 в 20:17 3791 6

Снимка Магарич

В тийзъра участва съветникът в офиса на украинския президент Олексий Арестович

Популярният украински телевизионен водещ Юрий Горбунов и филмовото студио „Магарич“ пуснаха тийзър на комедията „Погребението на Путин“, заснет с подкрепата на украинския бизнесмен и меценат Андрий Мацоли, съобщи телеграм каналът „Труха Украина“.

В бъдещия филм тимът на проекта предлага на зрителите да си помечтаят за това как в един прекрасен ден украинците се събуждат, а Путин е умрял.

В снимките на тийзъра са участвали съветникът в офиса на Украинския президент Володимир Зеленски Олексий Арестович, Юрий Горбунов, Андрий Мацола, победителката от „Гласа на Украйна – 12“ Мария Квитка, Свитлана Тарабарова, Бампер и Сус.

Кадрите започват с това, че Арестович се суети около коледната елха, дърпа стартера на генератора за ток и включва празничните светлини в стаята, където очаква гости – влизат коледарите, пеят коледни частушки и съобщават в стихотворна форма добрата новина.

Идеята на тийзъра е да бъдат събрани средства за заснемането на пълнометражна комедия с която, както казват авторите на идеята, "да ударим по руския дух с украинска комедия".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-5840

6

Ами 6 месеца със 200к разказаха играта на 700к хохоли без наемниците. Как мислиш, имат ли нужда от повече мобилизирани?! :)))
В украйна трябва да заменят 270 к загуби на фронта, затова мобилизацията не е спирала и вече и посолствата ще водят на отчет избягалите, а без бележка от военкома не можеш да се ожениш, разведеш, да продаваш имот и т.н.

345

5

Джендо Джедев

07.01 2023 в 07:17

Винкел,

А в Рашка как върви събирането на пушечно месо, кво ново? Още някой сакат пандизчия не са ли прибрали? :D

-5840

4

да, може да мине в тотална, защото украинското пушечно месо е на свършване, а замяна с други глупаци има само от източния блок и всички ги взеха в НАТО. Затова Столтенберг е осрал гащите напоследък.

2099

3

Mateevk

07.01 2023 в 00:03

Зеленски обесен на Майдана и Бай Пешо от Перник гледа отстрани и се кефи!...Сега гледах видео с Майкъл Наки, от което ми се изправи косицата! Войната преминава от СВО в тотална, а путинските пропагандисти вече убеждават аудиторията, че нямало страшно в това да умреш....Просто край и ново начало. Какви философи само се извъдиха! Нещо подобно фъфлеше и Путин на т.нар. среща с майките. Дано тия философи пукнат в адски мъки - те и вожда им и цялата тая престъпна пасмина! Но и тука има люде, които споделят тази човеконенавистна философия и я пропагандират дали от групост или за пари! Докога ще търпим това?

-5840

2

Идиотски клипчета за идиоти. Но ако бяха умни окраинците нямаше да са на тоя хал, а зеленски да е обесен на Майдана.

210

1

Merc

06.01 2023 в 20:39

И там за Коледа дават фира доста прасета.

Разликата е , че тази година фира дават орките.
 
X

Да помогнем на украинските деца!