Украйна обяви за издирване прокурорката на Крим

ОFFNews 26 март 2014 в 13:55 16797 15

Наталия Поклонская

Снимка РИА Новости

Наталия Поклонская

Украинското вътрешно министерство включи в списъка с издирвани лица новоназначената за главен прокурор на Крим Наталия Поклонская по искане на местната служба за сигурност, съобщават руски и украински медии.

34-годишната Поколонская е издирвана за "действия, извършени с цел насилствена промяна или сваляне на конституционния ред или завземане на държавната власт." Фамилията, собственото име, снимката и датата на раждане на прокурорката са били публикувани в интернет страницата на вътрешното министерство, в раздел "бегълци от правосъдието".


Поклонская бе назначена за главен прокурор по-рано този месец. Веднага след назначението си тя обяви новата власт в Киев за "дяволи от пепелта", издигнати с противоконституционен преврат.

Украински журналисти откриха в социалната мрежа "Одноклассники" пикантни снимки на Наталия Поклонская, които тя самата е споделила.

Красивата Наталия бързо си спечели поклонници в Япония, където образът й бе претворен в анимационен герой. Рисунките обиколиха световната мрежа. "Искам да ме възприемат като прокурор, да се интересуват от мен заради моята работа, да ме оценяват по делата ми. Аз съм прокурор, а не Покемон", коментира по повод "анимационната" си слава Поклонская.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!