Quantcast

Украинският премиер: Протестите не дават нито хляб, нито масло, нито месо

Марина Юнакова Последна промяна на 08 януари 2014 в 16:50 2698 12

Николай Азаров

Протестите в Украйна пречат на икономическото развитие на страната, заяви премиерът Николай Азаров по време на откриването на база за подготовка на олимпийци по водни спортове в град Бровари, Киевска област.

От барикади в нашата страна не се получава нито хляб, нито масло, нито месо, нито басейни. Има само загуби и разрушения, каза Азаров.

Това трябва да разберем. Всичко е в нашите ръце и глави: ако спорим и се обвиняваме взаимно, нищо добро няма да се случи, добави още Азаров.

Същевременно министър-председателят не пропусна да се похвали, че "въпреки икономическата криза, в страната продължават да се откриват спортни съоражения". 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.01 2014 в 22:24

Все пак Азаров успя да извоюва намаление на цената на газа-значи не е лош политик.А ЕС не е изгоден за Украйна.Бахти тъпата изгода-хората ще могат да пътуват без виза до европа т.е. да станат гастарбайтери, то и за България изгодата от ЕС е същата.Отива обикновения българин, например, в Германия-строи, чисти, мете или плеви.Супер а? ше има манги после, а като се върнат в България, ако не говорят с акцент, значи натрапчиво ще ти покажат, че са видяли, възприели европейските ценности и са над всичко, дакато свършат мангите, после каретата става тиква, благородника -наш Ганьо.А фермерите в Англия вече щали да набират бунтовници от Сирия за сезонна работа, тъй като студентите от България и Румъния все повече приличали на талибани.

08.01 2014 в 21:17

Типичен представител на комунистическия натурализам. Думите свобода, дух и морал за него са не само непознати, но и смислово непонятни.

08.01 2014 в 19:05

Кой изобщо протества в Украйна бе? Украинците? Руското малцинство? Или полските евреи? Аха, сещам се...И какво искат тия? Един по-голям еврогейски ли? То и без това Еврогейския Съюз това им готвят де....

08.01 2014 в 18:48

щото украинския премиер не може заради протестите да се налапа. пу пичка им матерна у гробовете баш на тия червеногъзите

08.01 2014 в 18:28

Владо и ванко1 са шибани платени тролове!
ТРОЛ! ТРОЛ! ТРОЛ!

08.01 2014 в 18:25

@Владо
И ти май си гладен, съжалявам. Но не е добре да се правиш на тъп. Все едно не разбираш за кое лапане става дума.

08.01 2014 в 18:11

През февруари друго пеехте

ЛИЦЕМЕРНИ ЧУГУНИ

08.01 2014 в 18:10

Какви "протести", бе? поръчкови и платени от Полша хитряги от Галичина, чиято цел бе да сринат икономиката на Украйна докрай. Почти еднакво с пълното Цариградско в началото на 90-те в БГ, на което се позовават гордо Седесарите, че били много за демократска БГ
Да де, ама що същите хора дето бяха на Цариградско тогава не ги питате сега в демократска БГ как са огладнели, и дали на Цариградско тогава са били сегашните богаташи
НЯМА СМИСЛЕН ОТГОВОР НАЛИ, ПРОСТ НАРОД ПА ХОДИ НА ПРОТЕСТИ

08.01 2014 в 18:03

Така ли ти каза да кажеш Путин ?

08.01 2014 в 17:46

Да не е излъгал нещо? Ако някой ваш роднина умре щото докторите са пред парламента, ще подкрепяте ли протестите? А ако няма леб догодина? Или вие ше си простестирате и ше си внасяте храната. Най-хубаво е така. Кибим си пред парламента, параванът ни са някакви имагинерни, но много възвишени цели, а да работят балъците. Ние сме над това, ние сме борци за правда и справедливост. Много удобна позиция.
И един въпрос към мечок - само червените болкуците и чиновниците ли лапат хляб, масло и месо? А Вие с омари ли се храните само?