Украински активисти хакнаха акаунт за онлайн пазаруване на руски блогър. Купиха му сексиграчки

OFFNews 05 април 2023 в 10:39 1834 3

хакване

Снимка youtube

Вместо дронове сексиграчки за руски блогър.

Украински активисти твърдят, че са хакнали акаунта за онлайн пазаруване на руски военен блогър, който е купувал дронове за силите на Москва, и са похарчили събраните в сметката пари за секс играчки, съобщава "Политико".

Групата "Киберсъпротива" заяви, че е атакувала акаунта в "АлиЕкспрес“ на Михаил Лучин - приятел на проруския военен блогър Владлен Татарски (с истинско име Максим Фомин), който беше убит при експлозия в кафене в Санкт Петербург в неделя. Лучин е събирал пари за закупуване на безпилотни самолети, които руските войски да използват в Украйна.

"Той е военен престъпник, доброволец, блогър, а сега и собственик на вибратори", се казва в изявлението на хакерите, които публикуват скрийншот, на който се вижда как използват акаунта на Лучин в "АлиЕкспрес".

Украинците твърдят, че са купили секс играчки на стойност 25 000 долара чрез акаунта на Лучин. И добавят, че сега Лучин е собственик на "уникална" колекция от мъжки полови атрибути на стойност 25 000 долара - пари, които той е планирал да похарчи за дронове за руската армия.

"Сега вместо дронове той ще трябва да изпраща камиони, пълни с вибратори и други много ценни неща за руския народ", пишат хакерите.

Лучин потвърждава, че електронната му поща и акаунтът му в “AлиЕкспрес“ са били хакнати от украинците, но твърди, че е успял да си върне по-голямата част от източените пари - с изключение на 17 000 рубли (195 евро), които са били похарчени за вече доставени сексиграчки. Руснакът коментира, че е "тъжно", че няма "достатъчно ракети "Калибър", с които да бъдат ударени хакерите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-529

3

6екеr4о

05.04 2023 в 13:36

Що ли не вярвам на тоз блядски блогър!?

А украинците очевидно не са се сетили да купят и порядъчно количество вазелин, щото мурзилките тепърва много ше бъдат тричани!

2805

2

Едър Вредител

05.04 2023 в 11:40

Руссия разполага с неизчерпаемо количество косми на **** и космически измислици

-1650

1

ob1

05.04 2023 в 10:52

"Руснакът коментира, че е "тъжно", че няма "достатъчно ракети "Калибър", с които да бъдат ударени хакерите"

Е как няма, нали орките разполагаха с неизчерпаеми количества баш от тия хвърчилки? Пак са излъгали значи... кой да предположи :)
 
X

Да помогнем на украинските деца!