Украинската артилерия порази оръжеен склад в Луганск на 50 километра от позициите на ВСУ

ВСУ разпространи видео и от експлозия във второ депо за боеприпаси на руснаците в Алчевск

OFFNews 27 юни 2022 в 11:29 15692 3

ВСУ показа взривовете в склад за боеприпаси на руската армия в Зимохорие

Снимка ВСУ

ВСУ показа взривовете в склад за боеприпаси на руската армия в Зимохорие

Украинската артилерия е поразила в понеделник склад за боеприпаси на територията на Луганск. В Телеграм канала на стратегическото командване на ВСУ се появиха видео кадри, които показват стълбове от дим в покрайнините на градчето Зимохорие в Луганска област. „Съобщават за взривяване на склад на окупаторите в покрайнините на Луганск в Зимохорие.“ – пишат авторите на видеото. Взривен е и оръжеен склад в Алчевск

Пресслужбата на украинските въоръжени сили съобщават за взрива в типичния ироничен стил, който използват при уведомленията за загуби на руснаците: „Складът за боеприпаси в Зимохорие във временно окупирата на Луганска област предава поздрави. Утрото става все по-добро и по-добро. Само да отбележим, че този обект се намира на ок. 50 километра от позициите на ВСУ. Който разбрал-разбрал.“ – се казва в съобщението. Ако наистина става въпрос за работа на артилерията, а не за подривна партизанска дейност, поразяването на цел на разстояние от 50 километра би означавало пускане в действие от страна на украинците на система със снаряди с по-голяма далекобойност.

Това е попадение в складове за боеприпаси на руската армия на територията на Луганска област само през този месец, предишният случай беше на 22 юни. На 17 юни беше взривен подобен склад в Донецк.

Буквално час след видеото от Зимохорие, украинците пуснаха и втори запис, този път с горящи складове за боеприпаси в района на Алчевск.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2550

3

alfakentavur

27.06 2022 в 13:00

Всички международни съдилища вече отсъдиха Путлер и Рашистан да спрат войната. Когато свърши никой няма да отсъди в тяхна полза.
А ако Рашистан иска да се върне, макар и в периферията, на картата на цивилизования свят - ще трябва да се съобрази с международните съдилища.

706

2

order

27.06 2022 в 12:40

Колкото загуби и жертви да имат руснаците то укрите ще плащат за тях с лихвите ... щото ПОБЕДИТЕЛЯТ не го съдят... ПОБЕДИТЕЛЯТ взима всичко... той определя условията за мир, той определя и бъдещето и репарациите .... нали някой трябва да плаща загубите, а ще плаща знае се кой!!!

-1495

1

zuIjin

27.06 2022 в 12:15

HIMARS ще останат завинаги в паметта на Путлер. Тези ракети ще му съсипят армийката с оръжия от преди христа.