Убиха Мис Венецуела 2004 и съпруга й

OFFNews 08 януари 2014 в 14:28 16712 1

Моника Спеър със съпруга й Томас Хенри Бери
Моника Спеър със съпруга й Томас Хенри Бери

Мис Венецуела 2004 Моника Спеър и съпругът й, ирландецът Томас Хенри Бери, са били убити в понеделник вечерта, предадоха световните агенции.

29-годишната красавица, която живее в САЩ, и 49-годишният й съпруг са станали жертва на крадци, докато била на почивка във Венецуела. Двамата са били застреляни пред очите на 5-годишната им дъщеричка, която е оцеляла. Момиченцето е простреляно от нападателите в крака. То е откарано в болница.

Семейството станало жертва на магистрална въоръжена банда. Те спрели на пътя заради повреда на автомобила си, когато били нападнати.

Сред приятелите на Моника и съпруга й са Хуан Пабло Раба, Жанкарлос Канела, Габи Еспино, Габи Вергара, Лино Мартоне, Ана Карина Манко, Каридад Канелон, Ана Карина Касанова, Карла Монрой. Повечето от тях сложиха черни снимки в профилите си в Туитър и Инстаграм в знак на траур.

Последната теленовела на Моника е "Забранена страст". Сериалът е продукция на Телемундо, заснет е в САЩ и е римейк на "Забраненият плод". Моника е и звезда във венецуелския сериал „Братовчедка ми Сиела".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови