Тръмписти нарамиха пушки пред изборната комисия в Аризона, Байдън е на крачка от победа

OFFNews 05 ноември 2020 в 12:43 13101 2

Окръг Марикопа в Аризона затвори центъра за преброяване на бюлетините за представители на медиите и обществеността заради опасения от размирици. Това стана след като поддръжници на Доналд Тръмп, много от които въоръжени, се събраха пред сградата.

Преброителите продължат да работят и да докладват резултатите на фона на демонстрацията навън. Резултатите от вота в щата се очаква да излязат днес.

"Служителите в отдела за избори ще продължат работата си, която е да администрира избори във втората по големина юрисдикция за гласуване в окръга. Ще публикуваме резултати довечера, както сме планирали. Благодарим на шерифа на полицията, която върши нейната работа, за да може ние да вършим нашата", излязоха с изявление от избирателната комисия.

Протестиращите скандират "Пребройте гласовете" и "Телевизия FOX е скапана!".

Репортерите на CNN останаха вътре в сградата. Полицията се опитва да измисли план за евакуация на хората, които работят в избирателната комисия, след като бюлетините бъдат преброени. Много от тях са паркирали на паркинга пред сградата и не се знае дали ще успеят да стигнат до автомобилите.

Според последните данни гласовете в полза на кандидата на демократите Джо Байдън сериозно изпреварват тези за досегашния президент Доналд Тръмп и той е съвсем близо до това да стане 46-ия президент на САЩ.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

2

Hissarion

06.11 2020 в 09:59

НАТО е добре да предупреди, че ще се намеси, ако не осъществи мирно предаване на властта в страната.

3243

1

Пакоджет

05.11 2020 в 14:00

Простите реднеци в действие, заедно с оранжевия клоун.
 
X

Да помогнем на украинските деца!