Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Тръмп: Трябва да спрем да бъдем политкоректни, ще става по-зле

offnews 04 юни 2017 в 15:00 11517 6

В поредица от туитове президентът на САЩ Доналд Тръмп коментира нападението в Лондон снощи и упрекна кмета на Лондон Садик Кан за това, че призовал за спокойствие. 

"Най-малко 7 ранени и 48 ранени в терористично нападение и кметът на Лондон казва "няма причина да се притеснявате", написа иронично в Туитър американският президент.

В друг негов туит по темата той казва, че е "трябва да спрем да бъдем политкоректни и да се захванем за работа за народа. Ако не бъдем умни, ще става по-лошо."

В социалните мрежи Тръмп срещна и доста критики след като ползва нападението в Лондон, за да представи в по-позитивна светлина спорното му предложение за забрана за пътуванията за граждани от определени държави, предимно от Близкия Изток.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

2

Лопе де Вега

04.06 2017 в 15:48

Да почнем с "Том Сойер" и "Хъкълбери Фин"!

Поздрав!

63994

1

Red or Dead

04.06 2017 в 15:21

““““““.......Трябва да спрем да бъдем политкоректни.....““““““

ЕЙЙЙЙЙ, НАЙ-ПОСЛЕ на един му 'светна', че не всичко що блести било....злато....хихихихииии.....сега като вденеш и, че унищожението на PURE EVIL е най-прекият път към Рая, всичко ще си дойде на място;)
Изгонете всичката ЛГБТ гмеж от възлови управленски постове.....няма да повярвате колко бързо ще се оправят нещата!
Конкретно за България е още по-лесно, забрана на всички.....нпо...тпо...мпо...и так далее....на първо време онази самоковската инфантилна герберска кметичка НЕМЕДЛЕНО да ЗАБРАНИ парада на извратеняците на 10.06......да си бъркат дето искат, НО без да ни правят свидетели нас и НАШИТЕ деца.....
 
X

Да помогнем на украинските деца!