Тръмп и Мелания заразени с коронавирус

OFFNews 02 октомври 2020 в 08:19 6294 1

Президентът на САЩ Доналд Тръмп и първата дама Мелания са дали положителни проби на тест за коронавирус.

Това съобщи Тръмп в Туитър, съобщи Ройтерс. 

"Първата дама и аз дадохме положителни проби за Ковид-19. Ще започнем незабавно нашата карантина и процеса по възстановяване. Ще се справим заедно", написа Тръмп. 

По-рано той обяви, че се е тествал за коронавирус, след като сътрудничката му Хоуп Хикс се оказа заразена. 

Не е ясно как карантината ще се отрази на кампанията на Тръмп и предстоящият на 15 октомври втори дебат с кандидата за президент на демократите - Джо Байдън. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3000

1

coronachao

04.10 2020 в 07:05

Темата е Тръмпи и затова започвам с него. Първо се разбра на 100%, че PCR-testa не показва наличие на вируси, а изследва състояние на определен човешки хромозом (8) и секвенция(18), и според препоръките на СЗО за всяка страна този протокол е различен, хммм НЕ ТЪРСИХМЕ ЛИ ЕДИН ВИРУС-))). Към това добавете, че досега реално не е хващан този (корона-19) корона ЩАМ под електронен сканиращ микроскоп, а само други щамове намиращи се в животни, та дефакто фотошопирани за нагледност снимки сме виждали от други щамове.

Сложете, че Американците има уникални медицински препарати и технологии гепени от шамани, от топ учени, от колаборация със сиви извънземни, от такива разработени отдавна в лаборатори по света и заплатени с кухият им долар, от чичо Тесла(Теслатрон и много др.), от проф. Антони Приор (Плазматрон), от доктор Раймон Райф (Плазмени Раиф машини), супер напреднали квантови и био скенери+репринтери(повторители на записани геномни състояния).
България ПОТЪВА! - YouTube
https://youtu.be/