Топ приоритет на Тръмп за първите 100 дни: да съди обвинилите го "лъжкини"

ОFFNews 23 октомври 2016 в 09:38 5957 11

17 дена преди президентските избори в САЩ двамата претенденти - Хилари Клинтън и Доналд Тръмп - обявиха в речи какви ще са основните приоритети за мандатите им през първите 100 дни, ако спечелят.

Топ приоритет за хипотетичните първи 100 дни от управлението на Доналд Тръмп се оказа... да съди "лъжкините", които са го обвинили в сексуално насилие. Той отправи тази закана в речта си в историческия град Гетисбърг, Пенсилвания. Досега 10 жени са обвинили Тръмп в неприлично поведение.

Клинтън пък постави фокус върху Сената и Камарата.

В приоритетите на Тръмп се оказаха още замразяването на федералните служители с цел намаляване на бюрокрацията, предоговаряне на Северноамериканското споразумение за свободна търговия с Мексико и Канада, отмяна на тихоокеанското партньорство с 11 страни, построяване на стена с Мексико за тяхна сметка. Тръмп щял да спре плащанията към ООН по програмите за борба с климатичните промени.

Той заяви, че изборите ще бъдат фалшифицирани в полза на Клинтън и допълни, че на нея не трябвало да се разреши да участва, защото била използвала незаконно частния си сървър за тайни имейли по времето, в което е държавен секретар.

Той се закани не само на жените, а и на медиите, които "фабрикуват" измислици, за да го представят във възможно най-лошата светлина и обеща да спре сделката между AT&T и Time Warner.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

8

Red or Dead

23.10 2016 в 17:06

“““““.....Що не казвате, че 'чесън' пише глупости бе.....“““““““


ХАХАХАХАХАХАААА....ХИИИИИИИИ....ХАААААААААААА.....

Ама туй нещо ново ли е......ми то туй ти е перманентното състояние.......рекоха ти, че си САМО на габарити.....ама много вакум......

Що не си затриеш ТОТАЛИТИ туй акаунтчИ, и без туй от него пишеш в разрез с ПРАВИЛАТА на сайта......

карай си САМО с едно от новите си акаунтчета......ей с туй на фъркатото столчИ....инфантилността ти там е мъъъъъъничко по-поносима....

12055

4

rrumito

23.10 2016 в 11:16

Може да се гордеете - вашата медия е станала като американските! Изопачава и акцентира на маловажните неща.
Интересно е обаче, че сте успяли да изброите още доста конкретни неща, освен това в заглавието (..."В приоритетите на Тръмп се оказаха още замразяването на федералните служители с цел намаляване на бюрокрацията, предоговаряне на Северноамериканското споразумение за свободна търговия с Мексико и Канада, отмяна на тихоокеанското партньорство с 11 страни, построяване на стена с Мексико за тяхна сметка. Тръмп щял да спре плащанията към ООН по програмите за борба с климатичните промени."), докато от приоритетите на Клинтъновица така и нищо не ви е станало ясно ("Клинтън пък постави фокус върху Сената и Камарата.") Какъв фокус, какво върху Сената и "Камарата" (коя точно "камара"?) :))))
А пропо, Президентът и Сената са различни власти и Клинтън не може никакви фокуси да прави с тях.