Терористът Гиркин: Путин, вземи се в ръце, да не свършиш като Кадафи

OFFNews 23 март 2023 в 10:17 2115 2

Гиркин

Снимка Скрийншот

Игор Гиркин-Стрелков

Путин, вземи се в ръце, да не свършиш като Кадафи с щик в задника, призова руския президент бившият министър на отбраната на т.нар. ДНР Игор Гиркин-Стрелков във видео в канала му в Телеграм.

Бившият офицер от ФСБ уверява, че ако президентът започне да взема правилните решения, ще спечели подкрепата не само на "другаря Си (Дзинпин)" и руското население, но и на "тези, които не ви харесват, като мен".

"Така че, вземете се в ръце, Владимир Владимирович. По-малко разказвайте на хората за многострадалния си нос. Опитайте се да разберете, че още имате шанс да поведете страната във войната и да не повтаряте съдбата на Муамар Кадафи, който както добре знаем, получи щик в задника си в резултат на безразсъдните си действия", заявява .

"Трябва да попитаме съветниците и политиците, които стартираха "специалната военна операция" преди година, за която въобще не сме подготвени. И ако не ги питаме, тогава няма причина да обвиняваме за всичко уважаемите киевски и скъпи западни партньори. Вие самите сте глупаци. Ако човек се е самозалъгвал 8 години, тогава виновни не са само тези, които са го заблуждавали, а и глупаците, които позволиха на измамници да ги подвеждат толкова дълго време", допълва Гиркин-Стрелков.

Преди два дни в станалите традиционни монолози на националиста той призова Путин да млъкне, като причина за гнева му стана скорошното изявление на руския президент, че не е нападнал Украйна през 2014 г. поради липса на модерни оръжия. По този повод Гиркин-Стрелков нарече Путин "парцал". Според руснака, който има официална доживотна присъда за тероризъм заради свалянето на малайзийски боинг над Донбас през юли 2014 г., всички оправдания на Владимир Путин просто позорят него и Русия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

900

2

Маги Стралска

23.03 2023 в 11:20

приветствам идеята.... да видим путю.... с щик в задника....

345

1

Джендо Джедев

23.03 2023 в 10:32

Обаче не писка, че Рашка коли, пали и депортира, а че не било правено като хората... Хахахаха, клет сбърканяк!
 
X

Да помогнем на украинските деца!