Тайванска компания изобрети еднократни вериги за кал и сняг

OFFNews 11 февруари 2016 в 11:30 16207 2

вериги за сняг
Новите вериги се монтират по-лесно и са по-евтини от традиционните

Тайванската компания KSS демонстрира революционната си разработка  «Tire Helper Tie» – прости и ефективни вериги за еднократна употреба, за което бе отличена с наградата Taiwan Excellence Award, предава порталът ex-roadmedia.ru.

Веригите са изработени от лек, здрав и негорящ найлон, имат "шипове", чрез които се осигурява по добро сцепление на гумите на кал и сняг. Поставянето на веригите е просто - те се закрепват също като обикновените "свински опашки", като излишната част се изрязва на 5 мм от затягащия механизъм . 

В момента «Tire Helper Tie» очаква патент. Масовото им производство ще е в два цвята - жълт и зелен неон. Засега цената не е обявена, но се предполага, че тя няма да е по-висока от обикновените "свински опашки". Специалистите по маркетинг на компанията KSS твърдят, че в сравнение с металните вериги «Tire Helper Tie» са по-леки, по лесни за поставяне и по-безопасни. Връзка от тях винаги може да стои в багажника за всеки случай.

Компанията KSS - KAI SUH SUH ENTERPRISE е създадена през 1969 году и е водещ производител в Азия на свързващи и крепежни елементи за електрически мрежи. Има четири клона в Тайван, които обслужват над 20 000 клиенти в целия свят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!