Светът се сбогува с Ариел Шарон

Последна промяна на 12 януари 2014 в 10:14 1250 13

Ариел Шарон
Ариел Шарон

Ковчегът с тялото на бившия израелски премиер Ариел Шарон ще бъде изложено за поклонение днес в парламента на страната.

Поклонението ще се проведе между 12 ч. и 18 ч. Днес всички желаещи да се простят с Шарон, ще могат да си вземат последно сбогом.

Официалната прощална церемония ще се проведе отново в сградата на парламента утре от 10 ч.

Траурен кортеж ще пренесе трелнните останки в семейната ферма на Шарон - Хават Шикмим. Противоречивият политик ще бъде погребан до съпругата си Лили, която почина през 2000 г.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.01 2014 в 22:08

"Ми кажи нещо" за тях де, не само какви постове заемат. Преди разправяше как си щял да депортираш червени, та за това ми е интересно какво мислиш за чистката на Сухарто, която е сравнима с тази на Сталин, но насочена срещу семейства на комунисти. Или за кланетата на Шарон, да не излизаме от темата. Нали трябвало да ске скърби за този боклук. Моят въпрос е "защо"?

13.01 2014 в 14:20

Нямаш проблем... рибке! Сухарто ми е любимият индонезийски диктатор, Леополд ми е любимият белгийски крал, Шарон ми е любимият израелски генерал, а Боко ми е любимият български бабаит! Да, ти уцели болното ми място, о умнико Волгин!

12.01 2014 в 18:37

Хахахаха, защо се дърпаш? Щом искаш за Путин - готово - той е шеф на най-голямата мафия в света, която държи голям процент от българската икономика посредством ЛукОйл, а Волен е една от най-големите политически проститутки в България. Хайде сега, кученце, говори за Сухарто, Леополд и Шарон. И за Бойко, ако може :D

Или попаднах на болно място?

12.01 2014 в 17:55

Ми айде кажи нещо за Долен и за Путин де, стига си проклинал тоя Сухарто!

12.01 2014 в 17:51

Хаха, ама ти вярно си луд. Откъде ти пръкна, че трябва да симпатизирам на Волен или Путин? Конспирацията ли те тръшка пак? Мразя както десните боклуци, на които ти открито симпатизираш, така и левите. Стига да са боклуци. А ако човекът е свестен, не ми пука за какъв се смята. Между нас двамата, ти си лудият партизанин, не аз, не ти ли стана ясно?

12.01 2014 в 17:43

Ми не знам бе, пиши ако искаш под темата за "пресконференцията" на Долен -- или за него нищо лошо не можеш да кажеш, щот лично Путин ви го е спуснал да ви крепи кворумчето, а за хубаво не ти стига въображението?
Изобщо, такива ляво-прогресивни революционери като теб са странно мълчаливи, когато стане дума за нашите родни путиноидни фашизоиди. Откакто БСП и ДПС се прегърнаха с Наака, не съм чул нито Дърева, нито Волгин (ти де), нито Симов, нито някой друг от сорта да каже една лоша дума за Долен и компания? Що така?

12.01 2014 в 17:30

Волгин, хахаха, Каролев ли ти е любимият опонент? Или просто това е представата ти за "десен" човек? Интересно...

От всичките ляво-прогресивни изроди, които изброих, само Кимовете и Пол Пот ли събуждат неодобрението ти? За останалите не казваш нищо -- значи мога да заключа (както ти правиш) че ги одобряваш?

И ако обичаш, престани да ми вменяваш какво "съм си харесал" и за кого "скърбя", колкото и явно да ти се струва. Това са си твои идеи, аз нищо подобно не съм написал.

12.01 2014 в 16:50

Ти май си се побъркал напълно. Плюя върху всеки изрод, съсипал и отнел живота на други хора, независимо дали е "ляв" или "десен". Ким-овете са едни от най-извратените измежду тях, редом с Пол Пот - и да, антикомунистът Сухарто. Можем да си говорим до утре за извращенията на боклуци - от Ким до Леополд II и по-назад. Но ти си си харесал Шарон и явно скърбиш за него. И то от някакви криворазбрани отборни чувства, сигурно към "запада". За което с право те наричам будала.

П.П. може би аз трябва да почна да ти викам "Каролев", та объркването да е пълно :D

П.П.П - на две места ли ще си говорим? :D

12.01 2014 в 16:17

Волгин, аз никого не защитавам, само казвам че ти си боклук.

А колкото до защитаването на масови убийци, не беше ли точно ти поклонник на левите радикали-революционери? Сред които (според твоите приятели западни левичари) се нареждат такива корифеи като Ленин, Сталин, Мао, Пол-Пот, "Чичо Хо", династията Ким, Фидел, Че, Сукарно (това понеже много обичаш да говориш за Сухарто -- хахаха), Мугабе, Менгисту, Чаушеско и още стотици изроди и касапи? И като сме на арабска вълна -- да не забравяме и Садам, Моамар, баща и син Асад, Насър, непрежалимият Арафат, онзи там, как се казваше, дето проведе няколко последователни геноцида в Судан... Все кристално-чисти индивиди и борци за социална справедливост и "освобождаване от западния империализъм", невинни за смъртта на милиони хора -- но само по идеологически обосновани причини, т.е. така се е налагало, нали?

P.S. Това писание е адресирано към лицето Волгин. Всеки може да отговори, но в такъв случай трябва да е наясно, че се асоциира с този...

12.01 2014 в 15:44

Май те е страх да защитиш масовия убиец с аргументи и факти. Защото ще се окаже, че скърбиш за изрод, който е убил хиляди деца и майки и същевременно се изкарваше за велик "воин", "булдозер", "лъв на бога" и т.н. Боклук е този, който отнема и разваля чужди животи. Независимо дали е от Израел, Палестина, Северна Корея, Русия или САЩ. Ти си просто будала, който защитава определени убийци заради отборни симпатии.