Студентка обвини в изнасилване сина на вицепрезидента на Лукойл

OFFNews Последна промяна на 06 ноември 2018 в 20:00 12254 0

Студентка обвини в изнасилване сина на вицепрезидента на Лукойл Руслан Шамсуаров, съобщиха руски медии. 

Вероника Максимова е подала жалба в полицията и следствените органи в Москва са започнали проверка по случая. 

Студентката разказала, че отишла на гости на Шамсуаров, тъй като двамата били приятели. Тя останала да спи у тях и легнали на едно легло, но никаква друга интимност не се подразбирала, тъй като двамата са приятели и легнали да спят с дрехите си. 

На следващата сутрин Вероника отишла да си вземе душ, а Шамсуаров влязъл в банята и ѝ предложил да се измият заедно. Тя отказала, а в отговор той ѝ огънал ръката и я изнасилил. 

След това той отказал да я пусне да си тръгне от апартамента и тя останала през целия ден, като седяла на дивана и в един момент заспала. Шамсуаров я събудил, като ѝ казал, че намерил в телефона ѝ голи снимки, предназначени за бившия ѝ приятел, а след това отново я изнасилил. 

По-късно Вероника Максимова звъннала на майка си и уговорила Шамсуаров да я пусне да си тръгне, а след това се обадила в полицията и отишла в болница. Тя е снимала и синините, които са останали по тялото ѝ.

Руслан Шамсуаров отрича да е изнасилил момичето. Твърди, че Вероника е работила в сферата на секс услугите и двамата са правили секс по взаимно съгласие. 

Пред следствието той казал още, че след това момичето се оплакало от тежкото си финансово положение и му поискала пари. 

Проверката на полицията по обвиненията на момичето продължава. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови