Студент е ранен при стрелба в американски университет

Последна промяна на 03 ноември 2013 в 10:26 1947 5

Стрелба край университета
Стрелба край университета "Ей енд Ем" в Тексас, Снимка: usnews.nbcnews.com

Поредна стрелба в университет в САЩ рани един от студентите. За един час учебното заведение остана блокирано от полицията.

Инцидентът е станал около 22 ч. в кампуса на университета в Гринсбъроу, щата Северна Каролина.

Пострадал е 21-годишен студент, който е хоспитализиран. Все още няма официална информация за състоянието му. Според данни на FOX обаче животът на младежа е вън от опасност.

След стрелбата кампусът е бил обграден от полицаи и изходите му са били блокирани. Час по-късно обаче забранителният режим е вдигнат.

Властите съветват студентите да не напускат общежитията си. Все още няма официално оповестени подробности около стрелбата.

Полицията отказва да коментира, защото това би могло да навреди на разследването.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.11 2013 в 21:49

Нищо от това, което си написал, не е вярно. Но давай, изпиши още един ферман по темата!

Нищо не печели толкова поддръжници на правото на гражданите да притежават оръжие, както малоумници като теб.

03.11 2013 в 17:05

Да добавя само, че едно от малкото изключения в САЩ са Ню Йорк, които са нещо като острова на надеждата.

03.11 2013 в 17:03

Ако имаше забрана и психо тест този нямаше съвсем легално да си носи оръжие. Явно като ти дадат пушката после вече е късно да ти налагат забрани къде да влизаш. В България има доста нелегално оръжие но това е последствие на тотално наработеща правоохранителна и наказателна система. Редките случай в БГ когато се използва законно притежавано оръжие отново е причинено от тотално наработеща правоохранителна и наказателна система което кара хората да се саморазправят. Това разбира се е тотално различно от факта че всеки луд в америка има достъп до оръжие. Не си спомням тука или някъде другаде в Европа където забраната е факт - дори в Канада, да има такива ежедневни стрелби. Единствената разлика е правото всеки да носи оръжие и да стреля на месо по потенциални нарушители на негов терен.

Повечето американци с които съм говорил нямат никакви скрупули да убият човек - дори го смятат за съвсем нормално ако се чувстват застрашен, дори да е някой влезнал да открадне полуизяден хамбургер от кухнята им. А когато една нация години е възпитавана че може да убива безнаказано и е дадено оръжие в ръцете и виждаме крайния резултат. Избиват се все едно са на война. Ежедневно.

Та не знам аз колко съм вдлъбнат но фактите са си факти. Ходи виж колко са случаите като тоя в САЩ и колко са в канада или европа.

Има ли още някой от мат'рила дето иска ограмотяване? хахаха Балкански? Ти как си? Аспиринче взе ли? Хайде вземи две днес и идвай на лекцийка хахахаха.

03.11 2013 в 16:50

В университета вече е било забранено да се влиза с оръжие. Тази забрана помогнала ли е? Толкова помага и нашата. Престъпниците и лудите не се съобразяват със забрани.

В българия също се стреля. Дори в центъра на София. Какво помага забраната?

Вдлъбнат трол.

03.11 2013 в 11:08

Това стана ежедневие в САЩ бе. Каролев, кажи да махнем ли забраната за оръжия и тука? Нали си либерал? Би трябвало да си против тая забрана.