Спряха снимките на новия ''Батман'', Робърт Патисън е с коронавирус

OFFNews 04 септември 2020 в 09:18 2072 0

Снимките на новия „Батман“ са спрени, тъй като британският актьор Робърт Патинсън, който е в ролята на супергероя от Готъм сити, е дал положителна проба за COVID-19, предаде Би Би Си.

Холивудското филмово студио „Уорнър брос“, което продуцира филма, обяви, че член на продукцията е дал положителна проба, но не посочи името му. Според американски медии това е именно Патинсън.

Снимките на „Батман“ бяха възобновени само преди 3 дни северно от Лондон, след спирането им в средата на март заради пандемията.

Предстоят още поне 3 месеца снимки по филма, а излизането му на екран вече беше отложено за октомври 2021 г.

34-годишният Патинсън стана известен най-вече с ролята си на вампир в поредицата „Здрач“. Самият той още не е коментирал съобщенията.

Междувременно стана известно, че още трима играчи на френския ПСЖ са дали положителни проби. Преди дни беше съобщено, че трима футболисти на Пари Сен Жермен са положителни за COVID-19. Според медиите, става въпрос за Неймар, Анхел ди Мария и Леандро Паредес.

На 10 септември парижани гостуват на Ланс в мач от първи кръг на първенството. Според правилата на лигата, отборните тренировъчни сесии трябва да бъдат отменени, ако клуб има четири положителни теста, като са възможни и отлагания на двубои.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови