Ще дойдат ли да ни ''освобождават''? Скабеева: България се превръща в Украйна 2.0

OFFNews 18 август 2023 в 18:31 65705 35

Оля
Оля Скабеева в характерна поза.

Топ пропагандистката на путинския режим Олга Скабеева коментира снощната акция на групата фенове на футболен клуб Левски, които счупиха плочата на МОЧА - Монумент на окупационната червена армия в София и издигнаха транспарант "Демонтаж".

Според водещата на руското зомби ток-шоу "60 минути" България продължавала да се превръща във втора Украйна.

"В София отново оскверниха паметника на Съветската армия. Вандалите си пробраха път до него през нощта и разбиха паметния надпис. България продължава да се превръща в Украйна 2.0", написа Скабеева в Телеграм.

Поругаването на МОЧА бе отбелязано и от другия рупор на Кремъл Владимир Соловьов, както и от държавния информационен официоз ТАСС. Те споделиха позиция на руското посолство в София, в която страната ни "настоятелно се призовава да спазва двустранните договорености за защита на обектите, които са част от нашата обща история".

"Възмутени сме от поредния акт на вандализъм по отношение на Паметника на съветската армия в София и посегателството над неговите защитници", заявяват от мисията, водена от Елеонора Митрофанова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12278

39

Bai Tanas

24.08 2023 в 14:12

Умела комбинация на снимка и думата "освобождаване" в кавички ... :)
Малко жълтее но е забавно когато не е постоянно търсен ефект.

1000

37

Te Ruki

20.08 2023 в 10:24

Far Rider
Абсолютно никой не забранява на балтийските руснаци да си говорят езика, дори в област Нарва( Естония) руския е официален език, там почти никой не знае естонски, но огромната разлика с нас е, че те не са с робско мислене и руснаците там не искат "освобождение". Спри веднага руските медии, че не влизат добре на никой!

135

36

Far Rider

19.08 2023 в 21:47

Fear, много ми иска написаното от теб да е вярно, но не е така. Прочети какво написах на Танас. Полша вече два лъти имаше причина да реагира. Както и НАТО. Какво направиха? Както винаги се обърнаха на другата страна! Ако НАТО беше реагирало адекватно още в 2014 г. сега нямаше да има война в Украйна! Но, и тогава и сега се опитват да не предизвикат катаклизми в Русия. Първта причина, че ядреното оръжия може да бъде използвано и от двете страни и това ще е краят на света, а втората, че се страхуват къде ще отиде това оръжие след евентуален разпад на Русия. Нещата далеч не са толкова прости колкото ти се иска.

135

35

Far Rider

19.08 2023 в 21:41

Ех, Танасе, не знам на коя азбука да ти го напиша! Виждам, че не схващаш смисъла на написаното и имам определени съмнения , че и сега ще разбереш. Не подценявай "Вагнер". Още повече, че се видя, че на НАТО им трябват години за да решат какво да правят. КЩе ти напомня, че повече от 1 година след началото на войната Германия (!!) беше против да се дадат танкове на Украйна! САЩ и до сега не искат да им дадат модерните си танкове с композитна броня за да не попаднат в ръцете на руснаците. Решенията в НАТО не се вземат от теб. Там има други правила. Руски ракети прелетяха над Румъния. Какво направи НАТО? Руска ракета падна в Полша и УБИ 2 ЧОВЕКА! Какво направи НАТО? Руски хеликоптери навлязоха в Полша. Какво направи НАТО? Жалко, че се наричаш българин, но не познаваш Конституцията на собствената си страна! Президентът е ГЛАВНОКОМАНДВАЩ на армията! Информирай се! И дали ще има помощ за България решава той. Ако пРезидентът не поиска намесата на НАТО те няма да го направят.

924

34

Diogen

19.08 2023 в 16:55

Дивата коза на Путлер пак започна да блее. Защо трябва да и се обръща внимание? Нека си блее та белким се намери някой да я издои.

11619

33

Танас

19.08 2023 в 15:46

Фар Райдер (написах ти го на "руската" азбука, че да ме разбереш), как точно Вагнер ще спрат НАТО край Кьонигсберг? Като в Сирия ли? С тая малоумна пиянска армия, не съм особено сигурен, че Литва и Естония имат нужда от помощ, може би малко от новите членки на алианса, но толкова. А рускоговорящите там могат да идат при "Масква", ако не научат местния ОФИЦИАЛЕН език.. В България президента е НИКОЙ! И ние ще ги посрещнем подобаващо, ако решат! Да, с чужда и навярно турска (и гръцка) помощ, но подобаващо... А тая госдума все планове приема и сметки прави а унитази за крепостниките все нема и нема. Та, вади я вече тая ръка от цукалото - буден си!

805

30

Fear

19.08 2023 в 13:37

Far Rider, за кого да се приготвяме бе, за тези, които година и половина не могат да превземат Бахмут ли?! Въпреки че се бяха засили да вземат Киев за три дни и да са в Берлин за седмица?
Жалки нещастници, цял свят им видя военната и икономическата немощ, ако тръгнат да се закачат с НАТО-вски държави, само Полша ще ги изрине за няколко седмици до Камчатка.
Единственото им спасение е ядреното оръжие, само че най-вероятно и то е на същия хал, като прехвалената им аналоговнетна армия и техника.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика