Семейство акробати прослави България в „Америка търси талант“ (видео)

OFFNews 25 юни 2014 в 16:06 4089 0

Шоуто „Америка търси талант“ стана повод няколко млади българи да прославят страната ни. След успеха на Кристиян Стойнев – пето поколение цирков акробат, едно младо семейство накара публиката и журито на мащабното шоу да станат на крака.

Съпрузите Валентин и Борислава Динови буквално спряха дъха на критичния Хауърд Стърн, манекенката Хайди Клум, Мел Би от Spice Girls и Хауи Мандел. Мъжът балансира жена си на главата си, която се намира необезопасена във въртяща се конструкция.

Съдиите oбявиха номера за сензационен, брилянтен и изключително опасен: "Tочно такива изпълнения търсим в това предаване", добавиха те.  Така нашите акробати получиха „Да“ за продължаване в следващия кръг на шоуто.

След края на номера, публиката изригна в бурни аплодисменти. Коментарите на феновете в Twitter също са обнадеждаващи за младото семейство. Почитателите на шоуто определят българите като невероятни, очарователни и с огромни умения и възможности. 

„Това беше идея отпреди пет години, но чак сега успяхме да я покажем. Мисълта, че над 10 млн. зрители са ни гледали, ни прави щастливи и се гордеем, че сме българи“, сподели Валентин Динов.

Вало и Боби, както ги обявиха в предаването, в момента гастролират с цирка на братята Ридлинг. Надяват се да спечелят „Америка търси талант“, за да могат да осигурят на 4-годишния си син истински дом.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!