СБУ пусна снимки и видео от ликвидацията на предателя Иля Кива

OFFNews 11 декември 2023 в 14:19 11771 4

СБУ
Наблюдателният пункт, от който СБУ е следила Кива.

Бившият народен депутат на Украйна - предателят Иля Кива, беше една от приоритетните цели за унищожаване, операцията по ликвидирането му беше подготвяна дълго време. Това съобщиха пред агенция УНИАН източници от Службата за сигурност на Украйна (СБУ).

„Тази уникална специална операция на СБУ беше подготвяна дълго време и беше успешно реализирана от Службата“, казва анонимният източник на агенцията. Той отбелязва, че Кива дълго време е бил следен - неговите маршрути на пътуване, ежедневие и навици са били подробно проучени. Въпреки сериозната охрана, която е била осигурена на предателя, СБУ успя да го ликвидира край Москва.

От службата дори предоставиха на УНИАН снимки и видео от мястото на ликвидирането на предателя Кива.

На кадрите тялото на престъпника Кива лежи в снега, а край него се вижда кървав сняг.

Има и видеозапис, показващ как Кива е бил следен. Отбелязва се, че недалеч от мястото, където се е намирал наблюдателният пункт на участниците в спецоперацията, Кива често е снимал многобройните си антиукраински видеоклипове.

"Това е сигнал към всички предатели и военни престъпници, които са преминали на страната на врага. Помнете, че Русия няма да ви защити. Както отбеляза по-рано началникът на СБУ Васил Малюк, смъртта е единствената перспектива, която очаква враговете на Украйна“, отбелязва източникът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

5

nicolaimi

12.12 2023 в 10:27

А къде е въпросният клип?

12078

4

edin slep

11.12 2023 в 15:07

IvanGrozn, уважавам ентусиазма ти, но не мисля че от Московията ще изпуснат контрола над периферията, прекалено са милитаризирани, а и всички помнят какво стана с малка Чечения.

12078

3

edin slep

11.12 2023 в 15:05

Вагнер отвличаха избягали от тях в Украйна, украинците избиват колаборационисти. Дори да спрат военните действия, ще е бая кърваво и след това.

-2175

2

IvanGrozn

11.12 2023 в 15:01

Напротив! Руската помийна яма ще се самоизяде. А руските полезни уроди у нас ще бъдат избесени до крак. МРЪСНА РЪСКА СГАН!

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки