Съветник на Кремъл заяви, че е шокиран от нахлуването в Украйна

OFFNews 02 март 2022 в 09:08 10213 9

Генералният директор на Руския съвет по международни въпроси Андрей Кортунов заяви в ексклузивно интервю за "Скай нюз", че е шокиран от решението на Владимир Путин да нахлуе в Украйна, предаде БНР.

Андрей Кортунов неведнъж е защитавал действията на Кремъл в миналото, но нахлуването в Украйна го е накарало да се чуди какво наистина си мисли неговият президент.

В интервюто Кортунов заяви, че наистина е бил шокиран, защото винаги е мислил, че военна операция е неприемлива. Според него сега е много важно Русия да предприеме стъпки да приключи тази война колкото се може по-скоро.

Моят съвет днес, с оглед ситуацията на място, е постигането на примирие да се превърне в основен приоритет, каза Кортунов.

Съветникът на Кремъл заяви, че не разбира логиката в действията на Путин. "Скай нюз" отбеляза, че Путин е ограничил групата от съветници само до така наречените „силовики“ или твърдолинейни генерали и разузнавачи, а хора като Кортунов, които проповядват по-голяма интеграция с останалия свят, са били изолирани.

„Депресиран съм“, каза Кортунов в интервюто и допълни: „Мисля, че много хора в Кремъл сигурно също са депресирани, защото цената е много висока, защото загиват хора и това е нещо, което никога няма да забравим“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-8580

9

Малко извънредни новини: Северен поток 2 е подал молба за фалит, според швейцарски служители в Кантон Цуг.

22548

8

dolivo

02.03 2022 в 12:01

Ако не беше Украйна върнала ракетите, нямаше да има никаква война 2014та. Со кротце, со благце.

22548

7

dolivo

02.03 2022 в 11:57

След разпадането на СССР, Украйна беше с ядрени оръжия останали там. САЩ убеди Украйна да ги върне на Русия, и Русия подписа (Елцин) независимостта на Украйна.

2014 беше инвазия със "зелени човечета", подмолно и престъпно. От тогава, всички сепаратисти са ръководени директно от руски офицери, и войната не е спирала.

Сега ескалацията на следващо ниво.

Какво се учудва тоз олигофрен? Войната е почнала 2014, с всички средства на дезинформация.

Никой от САЩ не го е еня за Русия, с ГДП на Испания.

НАТО е гарант за сигурност на базата на свободен достъп - който се чувства застрашен, може да влезе.

Ай сиктир от олигофрени комплексирани, дето всеки друг им е виновен че нямат никаква икономика и телефоните и телевизорите им са им скъпи в собствената им валута.

Простотия славянска.

-3300

6

bgp

02.03 2022 в 11:33

И аналога с Русия и путин е същия , светът гледа и не смее да се намеси поради ядрена заплаха!

Българите гледат и са безпомощни да отстранят ПРЕСТЪПНИКГЕШЕВ , налага им се да променят конституцията за да го махнат , но нямат потенциала на здравите сили за да го постигнат !!

Също както светът гледа безпомощно на войната , така и българите гледат безпомощно пред блокиралата им държавата Мафия !!!

Неспособни да вкарат в затвора ПРОСТАКА , ПРЕСТЪПНИКГЕШЕВ И ВСИЧКИТЕ ВИДОВЕ ЦАЦАРОВЦИ !!!

-3300

5

bgp

02.03 2022 в 11:30

Рецидивът с властта на путин в Русия го имаме и ние днес в България , съвсем видим !

Това е неограничената власт на ПРЕСТЪПНИКГЕШЕВ , коато е пазен от кръг мафиотски структури , ВСС, КС , служби , общински и стопански власти !!!

Махането на ПРЕСТЪПНИКГЕШЕВ , е невъзможно , а той сам е подобие на диктатора путин в обсега на властта, все пак ограничена до съдебните структури !!

При овластяване на болен индивид като ПРЕСТЪПНИКГЕШЕВ , на ниво премиер , той не би бил по-различен от познатите в историята Диктатори !!!

Съвсем видно е , че ПРЕСТЪПНИКГЕШЕВ не притежава моралните и цивилизационни ценности за да е на този пост !!

И не само това , той 2 години издевателства над народа на България и правовия ред , отказвайки да се оттегли с по общоприетият начин , при изгубено доверие и подкрепа !!!

Типичен Диктатор !!!

И голяма вреда блокирала държавата !!!





-3300

4

bgp

02.03 2022 в 11:18

Тук в България , също си имаме подобен голям проблем !!

Дори и Турската Етническа Групировка , съставена от руски и турски агенти , не е толкова опасна , колкото гербо-комунистите !!

Гербо-комунистите са хирбидно бандитско образувание , от комунисти превърнали се в криминални бандити !!!

Сикаджията бойко борисов е най ясният нагледен пример , как от комунист , се трансформира в бандит , навлиза във властта и става политик , .............. и всичко това го превръща в Бос на Мафията !!!

Гербо-комунистите начело с ПРОСТАКА си вожда , са най-голямото Зло днес за България !!!

По своята същност , зародиш и психология , гербо-комунистите са аналог на руските олигарси и политически структури подкрепящи путин , в случаят слуги българският Диктатор бойко борисов !!!

При един четвърти мандат на ПРОСТАКА борисов , България ставаше трайно Диктаторски режим , до края на живота на ПРОСТАКА !!!

-1580

3

Bace7

02.03 2022 в 10:31

Ами в Русия такива депресии ги лекуват на хладно и проветриво място...да пратят товарищ Кортунов да си почине в някой Магадански санаториум.

-8580

2

За съжаление има данни че Лилипутин е свършил курса и е изплескал тотално.

Сега ще страда цялото му невежо население заради комплексите му.

11462

1

dardorel

02.03 2022 в 09:12

Дано да живвее далеч от Русия.Иначе разумните хора там често се оказват безследно изчизнали в мобилния крематориум.