САЩ нямат доказателства, че Русия е замесена в сблъсъците в Одеса

OFFNews Последна промяна на 04 май 2014 в 21:01 10525 16

Джефри Пайет

САЩ нямат доказателства за това, че Русия е замесена в трагичните събития в Одеса. Това заяви пред CNN американският посланик в Украйна Джефри Пайет.

Излизането от контрол на ситуацията може би е свързана донякъде с бездействието на местната полиция, коментира Пайет, като допълни, че е необходимо безпристрастно разследване на случилото се в Одеса.

Надяваме се, че Русия ще играе конструктивна роля в нормализирането на ситуацията в Украйна, каза посланикът.

Русия изигра решаваща роля за освобождаването на задържаните в Славянск наблюдатели на ОССЕ. Това свидетелства, че Русия има влияние и че ако пожелае, може да играе конструктивна роля, посочи Джефри Пайет.

При сблъсъците в Одеса в нощта на 2 срещу 3 май загинаха 46 души, а над 200 бяха ранени.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.05 2014 в 09:57

Дамм, какво друго би могъл да каже човекът докато членоразделя освен "И на вас да ви еба майката"!" После Йончев ви виновен видите ли, че прави нещо, и Путин, и комунистите, и пенсионерите, и някакви тролове, и световния океан, защото е много мокър.
Няма да има доказателства, ще се намерят такива против тезата за участие на Русия и мъртвецът Украйна ще бъде погребан. Омразата ще остане между малките хора, големите ще се договорят, ако не са го направили. Някой да е забелязал, че вече не се споменава анексирането на Крим, не се споменава по никакъв повод.

05.05 2014 в 11:04

LudLustrator, за Пол Крейг Робъртс какво ще кажеш, или още го четеш?

05.05 2014 в 10:23

//Силно да любиш и силно да мразиш е атавизъм от времената, когато информацията се е предавала от уста на ухо. //

Ми да, друго си информацията да я поемаш орално от ТВ-Киселов, и ПуТкин ТВ, и да бращолеви фашистки лозунги от блядските форуми.

05.05 2014 в 09:51

Ако изключим махленския спор защо Йончев прави това или онова, всеки форум дава възможност да обменим информация, идеи и да разширим мирогледа. Тема за размисъл - http://www.paulcraigroberts.org/2014/05/02/washington-intends-russias-demise-paul-craig-roberts/

Paul Craig Roberts ви казва в прав текст, не бъдете наивни. Силно да любиш и силно да мразиш е атавизъм от времената, когато информацията се е предавала от уста на ухо.

04.05 2014 в 23:41

Просто е обяснението: Йончев просто следва стъпка по съпка по-големите медии, с надежда да стане такава.
Не отчита обаче, че тука няма преминаващи хиляди четящи и пишешщи. Тука е все още малко и махленско. Трябва да се разбере обаче.
На Витошка или на 5-то Авеню(хаха) можеш да отвориш лафка и да продаваш лайна. Хиляди минават на ден. Купуват лайно, плюят го, ако разберат изобщо, че е лайно и отминават. Никога няма да се върнат за нова поръчка.
В мееестната бутка е друго: трябва на някой да му хареса, щото да дойде и утре и да си вземе...хммм...съмнителната порция. Ако става все по-съмнителна, а зелените тролчета все повече и по-свободно серящи наоколо... кво праиме?
Край на обучението.

04.05 2014 в 23:24

//Каква е ползата от усилията на OFFNews да организира подобен форум //

Идеята е да оставят разни глисти да тровят всичко, а идиота разбира само от идиотски език.

ОффЧев дори влизаше в обяснителен режим с кръглият идиот професор Балкански.
п.п. Ако има правила то кръглите идиоти няма как да виреят, а като се вижда колко болни атакисти пишат, не е трудно да се сети човек от къде идват парите.

04.05 2014 в 23:17

Алексейчо,до теб ли опряха издуханите тролове Бълхански и морзовата псувня шщд?!Яко ги е нагънал Лустратора,скоро ще събудят Колектора и оная мумия Димитър Великов,...а между другото къде изчезна алфа тролът Поля?Или забавлява "войската" в Донецк :)?